Reproșuri în echipa Faimoșilor. Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine e de vină pentru problemele din echipă: „Vă pasă numai de voi!”

,
Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România, sezonul 2
Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Captură KANAL D]

În tabăra Faimoșilor au apărut deja primele conflicte, având în vedere că aceștia nu au reușit să se impună pe traseu. Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine poartă mare parte din vină pentru situația actuală.


In articol:

Dacă la începutul competiției și-au promis să fie de nedespărțit și să lupte împreună pentru a câștiga cât mai multe probe, acum, se pare că Faimoșii sunt mai divizați ca niciodată. Băieții și fetele s-au împărțit în două tabere și încearcă să găsească vinovații pentru felul în care se descurcă pe traseu.

Cătălin Moroșanu, supărat pe fetele din echipă. Ce le-a reproșat?

Cu toate că este un bărbat puternic, Cătălin Moroșanu a demonstrat în repetate rânduri că știe să se poarte cu femeile care îl înconjoară și să le trateze cu delicatețe. Acum, stresul acumulat în ultimele zile l-a făcut pe concurentul din echipa Faimoșilo r să reacționeze dur. 

Cătălin Moroșanu le-a reproșat fetelor din echipă că nu știu să se mobilizeze atunci când este cazul și să accepte o înfrângere și că nu fac altceva decât să îi influențeze negativ și pe băieți. Această afirmație a pornit un adevărat conflict în echipa Faimoșilor, fetele fiind vizibil deranjate de faptul că întreaga vină este aruncată asupra lor în momentul de față.

„După ce pierd un joc, stau bosumflate acolo până la finalul jocului: gata, am pierdut, gata. În loc să ne dați energia voastră ca să mergem mai departe. La fel și o parte din băieți. Stați supărate într-un colț, acolo, gata, am pierdut.

Ai dreptul să fii supărat un joc, două.(...). Dacă nu lăsăm harfele...”, a spus Cătălin Moroșanu. 

Roxana Nemeș a ținut să îl contrazică și să îi explice că este perfect normal ca fetele să fie supărate atunci când nu aduc puncte, având în vedere că întreaga echipă are de suferit într-o astfel de situație.

Citeste si: Zannidache, atac dur la adresa Roxanei Nemeş. Incredibil ce pretenţii a avut faimoasa în jocul de recompensă: "Uite ce păr murdar am..."

„Nu trebuie să o iei așa.

Nu sunt supărată doar pentru mine, sunt supărată și pentru echipă pentru că nimeni nu mănâncă. Dacă și eu pierd, și tu pierzi și celălalt pierde, nimeni nu mănâncă. E vorba de echipă nu e vorba doar de mine.”, a spus Roxana Nemeș.

Cătălin Moroșanu nu s-a mai putut abține și a lansat atacul la adresa fetelor.

„Eu vă zic un singur lucru, vă pasă doar de voi.

După ce ați pierdut stați așa supărate, în loc să dați energia voastră, să i-o dai lui Zanni, să mi-o dai mie, stați supărate.”, a spus Cătălin Moroșanu, vizibil deranjat de atitudinea fetelor.

Citeste si: Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Deja îi duce dorul lui Culiță Sterp! Imaginea emoționantă postată de Daniela Iliescu pe instagram

Ion Cristoiu DESCIFREAZĂ tainele întâlnirii dintre Putin și Biden: A vrut să îl SEDUCĂ

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Cate tatuaje are Zannidache de la Survivor Romania 2021 si care e povestea fiecaruia? Cat a costat cel mai scump desen de pe corpul Faimosului

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, complet dezbracată lângă Codin Maticiuc! În ce filme a jucat Faimoasa

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies