Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

,
Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu, criză de nervi în această seara la Survivor România!

În ediţia din această seară din Survivor România, Faimoşii sunt tot mai tensionaţi, lipsa hranei îşi spune cuvântul. Cătălin Moroşanu a făcut o criză de nerivi.


In articol:

În această seară la Survivor România 2021, disputele dintre concurenţi se amplifică tot mai tare, Faimoşii simt cu desăvârşire lipsa hranei.

Jocul de recompensă este un câştig necesar pentru echipa roşie care a pierdut multe jocuri în ultima vreme.

Conflictele din tabăra Faimoşilor sunt din ce în ce mai dese

Faimoşii au pierdut ultimul joc de eliminare şi au fost nevoiţi să nominalizeze un concurent din echipa lor care să plece acasă. Amna a fost cea care a primit cele mai puţine voturi din partea publicului. Cântăreaţa a fost primul concurent eliminat de la Survivor România, sezonul doi. 

La acest joc, Faimoşii au pierdut şi recompensa pusă în joc, plăcinte cu brânză. Lipsa hranei a devenit un subiect controversat în tabăra Faimoşilor care au pierdut ultimele jocuri la limită. În ultimel ediţii, echipa roşie a fost în avantaj la multe dintre dueluri, însă au pierdut la final în favoarea Războinicilor.

Moroşanu, criză de nervi în această seară la Survivor România

În ultimul timp, singura sursă de hrană pentru Faimoşi a fost cocosul din jungla Dominicană. Deşi lipsa hranei este foarte vizibilă, iar concurenţii sunt foarte slăbiţi. Faimoşii au încercat să dea totul pe traseele de la Survivor. Deşi, de multe ori au fost în avantaj în ciuda lipsei mâncării, dezavantajul echipei au fost concurenţii foarte slabi care nu progresează pe traseu şi astfel au pierdut punctele în ultimul moment.

Cătălin Moroşanu îşi iese din fire în ediţia din această seară de la Survivor, urlă din toţi plămânii pentru a-şi mobiliza echipa să câştige jocul de recompensă. Echipa Faimoşilor nu mai poate rezista mult timp fără alimente care să le dea energia să progreseze pe traseele din Dominicană.

Citeste si: Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România? Jador a dat-o de gol: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''

Cătălin Moroşanu, a ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?" 

Moroşanu a făcut o criză de nervi, a ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului, care se pare că nu evoluează deloc pe traseu şi aduce foarte puţine puncte echipei. Alexandra Stan este unul dintre cei mai slabi concurenţi din echipa Faimoşilor care pierde tot mai multe jocuri în favoarea Războinicilor. Moroşnu s-a enervat foarte tare şi nu a putut să se abţină şi a urlat la ea, şi i-a spus că nu este atentă pe traseu. Alexandra Stan a spus că i-a sărit osul de la mână şi nu a putut continua.

"Ţi-a sărit un os, acuma?", i-a spus Moroşanu foarte revoltat.

Alexandra Stan
Cătălin Moroşanu a ţipat la Alexandra Stan

Citeste si: Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Alex Stoica de la Puterea Dragostei, îndrăgostit? Pe cine a pus ochii fostul războinic de la Exatlon

Mireasa lui SIEmion

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies