Alex Stoica de la Puterea Dragostei, îndrăgostit? Pe cine a pus ochii fostul războinic de la Exatlon

,
Alex Stoica
Alex Stoica, pe cine a pus ochii la Puterea Dragostei?[Sursa foto: Instagram]

Alex Stoica este cel mai nou concuent de la Puterea Dragostei. Fostul războinic de la Exatlon s-a îndragostit? Cine este fata pe care a pus ochii din casa dragostei.


In articol:

Alex Stoica este un bărbat şarmant şi carismatic, intrarea

lui în casa Putrea Dragostei le-a lăsat pe concurente fără cuvinte. Atenţia fostului războinic de la Exatlon s-a îndreptat mai mult către o anumită concurentă din casă. Semn că Alex Stoica a venit în emisiune pentru o anumită fată.

Pe cine a pus ochii fostul războinic de la Exatlon

Alex Stoica este un bărbat carismatic şi sigur pe el, a făcut furori încă de cum a păşit în casa Puterea Dragostei. Alex este obişnuit cu lumina reflectoarelor şi nu s-a arătat deloc emoţionat când a intrat în emisiune. El a participat la Exatlon România în 2019. Fostul războinic este hotărât să-şi găsească jumătatea în competiţie. Are deja o fată în minte, iar acest lucru nu le-a picat prea bine fetelor din casă, care au pus deja ochii pe el.

Alex Stoica de la Puterea Dragostei a fost la Exatlon

Alex Stoica a fost cocurent la Exatlon România, sezonul 3, a fost unul dintre cei mai buni concurenţi din echipa războinicilor, performanţele sale sportive de pe traseele din Republica Dominicană au fost apreciate de o ţară întreagă. De asemenea, Alex a fost unul dintre cei mai controversaţi războinici de la Exatlon, în urma conflctelor pe care le-a avut cu membrii echipei sale care îi reproşau constant că încearcă să conducă echipa.

Alex Stoica, Exatlon
Alex Stoica, fostul războinic de la Exatlon, sezonul 3[Sursa foto: Instagram]

Alex Stoica, poveste tristă de viaţă

Alex noul concurent de la Puterea Dragostei are o poveste trista de viaţă. Tatăl său a murit înainte de a-i îndeplini dorinţa să-l vadă concurând pe traseele din Republica Dominicană. Fostul Războinic a dedicat cele două luni şi jumătate petrecute în competiţie tatălui său care l-a îndemnat să se înscrie la acest concurs. 

Sportul nu a lipsit niciodată din viaţa războinicului de la Exatlon, el a declarat în nenumărate rânduri că începând cu vârsta de opt ani a practicat o mulţime de sporturi şi chiar şi-ar fi dorit să

ajungă olimpic.

Citeste si: De ce a venit Alex Stoica la Puterea Dragostei. Pe cine a pus ochii razboincul de la Exatlon

Alex Stoica, viaţa după Exatlon

Războinicul de la Exatlon a foste eliminat din competiţie după o accidetare. După această competiţie a avut multe de câştigat, după cum a spus Alex. A legat prietenii cu oameni noi, a vizitat multe locuri şi a câştigat multă experienţă de echipă şi nu regretă absolut nimic.

Este pregărtit să concureze oricând la un astfel de show.

Cine este fata de care s-a îndragostit Alex Stoica de la Puterea Dragostei

Alex Stoica este foarte încrezător în propriile forţe şi este pregătit să înceapă o nouă etapă din viaţa lui, în care să fie mult mai responsabil şi mai calculat. Tânărul este pregătit pentru orice provocare şi gata să o cucerească pe fata visurilor sale. Fostul războinic de la Exatlon vrea să îşi găsească jumătatea în emisiunea fenomen de la Kanal D.

Încă de cum a păşit în casa fetelor, Alex a fost admirat de acestea şi bineînţeles că l-au spus la o serie de întrebări pentru a afla mai multe despre el.

După ce a răspund la întrebările şi curiozităţile fetelor, Alex a invitat-o la primul dans pe nimeni alta decât pe Maria, spre uimirea fetelor, puţin cam invidioase.

Alex Stoica
Alex Stoica a pus ochii pe Maria[Sursa foto: Instagram]

Alex Stoica a pus ochii pe Maria de la Puterea Dragostei

De cum a intrat în casa fetelor, Alex Stoica şi-a îndreptat atenţia mai mult spre Maria. Tânărul i-a pus o serie de întrebări, foarte curios să afle cât mai multe lucruri despre ea. Alex a remarcat că Maria nu este la fel de vocală cum pare la televizor. De asemnea, Alex i-a acordat primul dans Mariei, semn că ceva pare să se înfiripe între cei doi.

Citeste si: EXATLON. Seara de cosmar pentru tabara albastra! Razboinicii au pierdut vila, iar Alex Stoica a fost eliminat din competitie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

Este nebunie în Italia, după ultimele restricții: oamenii au luat cu asalt farmaciile

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 21 ianuarie 2021. Numerele extrase astazi - Joker, Noroc LIVE. Premii de milioane de euro puse in joc!

Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies