Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu? Averea fabuloasă a Faimosului de la Survivor România 2021

,
Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu este cel mai popular luptător.

Cunoscut în lumea sportului ca ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu a reușit să-și facă un renume. Faimosul de la Survivor România 2021 are obligaţia de a depune cel puţin anual declaraţii de avere şi de interese.


In articol:

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători români. Faimosul de la Survivor România 2021 câștigă o mulțime de bani într-un an din galele la care participă, din contractele de televiziune dar și din faptul că este consilier județean în Iași. 

Cătălin Moroșanu
Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu?

Citeste si: Știai că Mike Tyson a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la “Survivor România”?

Ce avere are Cătălin Moroșanu? 

Cătălin Moroșanu este unul dintre luptătorii care au reușit să-și creeze o imagine foarte bună în România și câștigă mulți bani într-un singur an.

Deşi este sportiv de performanţă, Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. Celebrul kickboxer este o prezenţă nelipsită de la cele mai importante emisiuni din România. 

Cătălin Moroșanu
Câţi bani a făcut Cătălin Moroșanu din televiziune?

“Faimosul” a fost răsplătit pentru apariţiile sale cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020, aşa cum se arată în declaraţia de avere pe care a publicat-o înainte de alegerile locale. 

Conform ultimei sale declarații de venit, ”Moartea din Carapați” a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000

de euro de la televiziunile cu care are contract.

Conform acestei declarații de avere, Cătălin Moroșanu are un venit lunar de peste 4.400 de euro pe lună, la care se adaugă suma de 3.845 de lei pe care o încasează pentru ședințele de la Consiliul Județean Iași.

Luptătorul român, în vârstă de 36 de ani, are în proprietate un apartament cu trei camere în Iași, o casă în comuna Miroslava, tot în județul Iași, dar şi un BMW.

”Moartea din Carpați” nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci. 

Citeste si: Băieții din echipa faimoșilor, acuzați de misoginism. Simona Hapciuc a rabufnit: "O echipă formată din misogini"

Ultimul meci din cariera lui Cătălin Moroșanu  

Cătălin Moroșanu e unul dintre cei mai valoroși luptători K1, având 48 de victorii în circuit.

Cel supranumit „Moartea din Carpați” ar mai putea urca în ring o singură dată, într-o gală de retragere, și anunță totodată care e regretul carierei.

Citeste si: Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

„Aveam în plan ca în octombrie să lupt la Londra. Ar fi fost pentru ultima oară. Era vorba de un meci internațional pe care, cu siguranță, îl aștepta toată lumea. Era o revanșă, însă acum nu știu ce va fi, sunt multe restricții și nu știm exact condițiile impuse de autorități.

Depinde cum evoluează situația. Încă sunt optimist. Dacă nu, voi vedea. Poate chiar să mai lupt o dată acasă. Însă nu știu”, a spus Cătălin Moroșanu 

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați concurenți din show-ul momentului, „Survivor România”. 

Citeste si: Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România? Jador a dat-o de gol: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului ecran: „Simt că-mi iese inima din piept!”

Germania respinge retrasarea granițelor în Balcani pentru apariția Serbiei mari, Albaniei mari, Croației mari, prin desființarea Bosniei-Herțegovina și Kosovo

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

Zannidache, atac dur la adresa Roxanei Nemeş. Incredibil ce pretenţii a avut faimoasa în jocul de recompensă: "Uite ce păr murdar am..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies