Știai că Mike Tyson a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la “Survivor România”?

,
Mike Tyson  a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu
Mike Tyson a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu, Faimosul de la “Survivor România”, reality urmărit de milioane de fani, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, este un concurent redutabil, în lupta cu Războinicii, care aduce în prezent puncte importante pentru echipa sa, încurajându-și în permanentă coechipierii. Este unul dintre cei mai energici, vocali și puternici concurenți de la “Survivor România”.


In articol:

Cariera sportivă a Faimosului Moroșanu este una impresionantă. Acesta a început să practice kickboxing în anul 2005, pentru a reveni la o formă fizică bună, după o pauză de aproape un an cauzată de o accidentare la rugby, chiar înainte de testele pentru admiterea la Academia de Poliție, acolo unde acesta își dorea să fie admis.

Primele meciuri ale acestuia au fost după numai câteva luni, în vara anului 2005, la mare, când a avut loc o selecție Local Kombat, în cadrul căreia a ieșit învingător. În public, se afla și legendarul Mike Tyson, acesta a rămas impresionat de Cătălin Moroșanu și a declarat că el este alesul.

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Iata programul complet

Mike Tyson a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu

               Încă de la debutul carierei sale, chiar Mike Tyson a fost cel care a pariat pe succesul lui Cătălin Moroșanu, ani mai târziu, când cei doi sportivi s-au reîntâlnit la București, fostul mare boxer și-a reamintit cu bucurie și apreciere despre “the crazy fighter from Constanța”, așa cum l-a numit pugilistul internațional.

Începând din această săptămână, reality-ul fenomen “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie,

concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, și își vor testa limitele psihice și fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Programul complet de la Kanal D

Şefa Comisiei Europene, după umilința din Turcia: I-a transmis preşedintelui Consiliului că nu va permite ca o astfel de situaţie să se mai repete

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?

Starlin revine printre coechipierii sai, Razboinici! Tanarul izbucneste in lacrimi! Iata care este starea lui de sanatate, dupa accidentarea suferita!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies