Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Programul complet de la Kanal D

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 18:15

Survivor Romania va incepe la aceeasi ora in cursul saptamanii si in weekend. Show-ul prezentat de Daniel Pavel va putea fi urmarit patru zile pe saptamana la KANAL D.

Cel mai dur reality show de la Kanal D, "Survivor Romania",a inceput pe 9 ianuarie la KANAL D.  Emisiunea va fi difuzata patru zile pe saptamana de joi pana duminica de la ora 20:00. Fanii Survivor Romania 2021 vor avea parte de un spectacol pe cinste. Acestia pot urmari unul dintre cele mai intense show-uri TV, atat la televizor, pe Kanal D Romania, cat si online, accesand linkul de live stream, de pe site-ul kanald.ro:

https://www.kanald.ro/live.html  

Puteti consulta intregul program al postului TV Kanal D Romania, accesand pagina de program, aici https://www.kanald.ro/program-luni.html   

Concurentii ajunsi in Republica Dominicana s-au pregatit intens pentru primele probe la care vor fi supusi. Atat in echipa Faimosilor cat si in cea a Razboinicilor, sunt sportivi de elita care s-au antrenat mult pentru acest show si cu siguranta lupta va fi stransa intre ei. 

"Survivor Romania" e difuzata de la ora 20:00, de joi pana duminica

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sezonul doi al reality-ului "Survivor Romania" vine si cu o surpriza uriasa si anume ca prezentatorul emisiunii este Daniel Pavel, personalitate energica, cu experienta de 12 ani in media. Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecand de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV.  Rigoarea, curajul la nivel decizional si intelegerea mecanismelor economice si sociale s-au transferat fericit in profesia de om de media, domeniu in care succesul nu a intarziat sa apara.

 

Pentru mine, "Survivor Romania" reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi.

Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase ”, a declarat Daniel Pavel.  

Telespectatorii se vor bucura de un show de exceptie incepand din aceasta sambata, de la ora 20:00 la Kanal D. Vor trai cu sufletul la gura fiecare traseu parcurs de catre

concurenti, lupta pentru mancare, pentru un acoeris deasupra capului sau posibilitatea de a suna acasa si de a vorbi cu cei dragi.

"Survivor Romania" va fi difuzat patru zile pe saptamana, de joi pana duminica, de la ora 20:00 

Citeste si: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator "Survivor Romania!" Cu cine s-a antrenat cel care ii va supraveghea indeaproape pe concurentii celui mai dur reality show televizat

Cine sunt Faimosii de la Survivor Romania 2021

Astfel, in echipa Faimosilor  a avut loc si o schimbare pe ultima suta de metri deoarece Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de catre Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din Romania. Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc. 

Cine sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2021

In echipa Razbonicilor,  sunt de asemenea 12 concurenti puternici, pasionati de sport cu povesti de viata care ii vor captiva, cu siguranta, pe telespectatori. Astfel, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte din echipa Faimosilor. 

Nu rata  cel de-al doilea sezon „Survivor Romania! ” Urmareste aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu de joi pana duminica de la ora 20:00 la Kanal D!  

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!