SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei CINCI concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

Webeditor: Alice Popescu Author: Oana Picerea
Actualizat: 07 iul 2021, 13:25
Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

S-a anuntat data oficiala cand are loc FINALA SURVIVOR ROMANIA. Care e ziua cand aflam cine a castigat SURIVOR ROMANIA 2021.

După jumatate de an de competiție acerbă, ce a ținut cu sufletul la gură milioane de români și a impus în fața publicului adevărați eroi moderni, show-ul fenomen „ Survivor Romania ” se apropie de deznodamant!

Finala SURVIVOR Romania 2021. Situatia actualizata dupa probele individuale

SURVIVOR ROMANIA se apropie cu pasi repezi de MAREA FINALA a sezonului 2 si toti fanii asteapta cu sufletul la gura sa afle cine a castigat SURVIVOR ROMANIA. Lupta a devenit si mai acerba dupa eliminarea unuia dintre favoritii publicului.

Astfel, duminica seara, Albert Oprea de la Razboinici a parasit competitia. Dupa ce a fost votat de public timp de 10 saptamani, iata ca telespectatorii nu l-au mai vrut in competitie, fanii favorizandu-i pe Elena Marin si pe Marius Craciun.

Competitia va continua intr-un ritm alert, urmand ca in penultimele doua editii, difuzate LIVE de KANAL D, sa aiba loc Consilii de Eliminare. In ultima editie, difuzata in aceasta sambata, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea alege castigatorul competitiei.



Finalistii vor fi incurajati de toti cei 41 de sportivi care au facut parte din echipa Faimosilor sau din echipa Razboinicilor de la SURVIVOR ROMANIA 2021. Acestia vor fi prezenti toti in Republica Dominicana la Marea Finala.

Iata lista actualizata a concurentilor ramasi in competitie:

  • Zanni

  • Elena Marin

  • Maria Chitu

  • Marius Craciun

  • Andrei Dascalu

 


Stire originala:

FINALA Survivor Romania 2021. Cand se termina competitia

În competiție au rămas doi Faimoși,  Zannidache și Elena Marin, și patru Razboinici: Maria, Albert, Andrei și Marius. De joi, cei șase concurenți redutabili încep luptele individuale punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu. Marea Finală „Survivor România”, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000

de Euro, va putea fi urmarită pe  10 iulie, de la ora  20:00, la  Kanal D

Citeste si: CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Toți cei șase concurenți rămași în concurs își merită din plin locul în această bătălie incredibilă. Și-au forțat toate limitele, au îndurat  foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți.

Ca niste adevărați gladiatori moderni, au dat totul pe traseele din Republica Dominicană, oferind celor din fața micilor ecrane un spectacol total al sportivitații, camaraderiei, fairplay-ului, dar și al slăbiciunilor omenești. Mai au foarte puțin până în Marea Finală, iar presiunea este uriașă. 

Citeste si: TOP Survivor România 2021. Cum arată clasamentul celor mai eficienți concurenți, înainte de individuale. Zanni a înregistrat un record incredibil. Cine se află pe primul loc

FINALA Survivor Romania 2021. Cum se alege castigatorul competitiei

Publicul va avea în continuare un cuvânt greu de spus în acest show, iar modalitatea prin care acesta va decide soarta competitorilor va fi comunicată de Daniel Pavel în timpul edițiilor urmatoare Survivor Romania.

Nu pierdeți cele mai intense bătălii ce vor urma pe traseele din Republica Dominicană, comentate cu energia inconfundabilă de Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor Romania ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: I-a facut sau nu Elena Ionescu strategia Elenei Marin la Survivor Romania 2021? Castigatoarea primului sezon a spus ADEVARUL despre ASTA

Urmează zile de foc la "Survivor România"!  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul "Survivor România! ”, a spus Daniel Pavel.

Vom reveni cu mai multe detalii despre desfășurarea Marii Finale „Survivor Romania”, ce va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D! Spectacolul celui mai intens și iubit reality continuă cu bătălii epice,  în decorul exotic al Republicii Dominicane! 

Finala SURVIVOR Romania 2021. CINE a ajuns in etapa JOCURILOR INDIVIDUALE

Duminica, la finalul Consiliului de Eliminare in care Faimosul Sebastian Chitosca a parasit competitia, concurentii ramasi la Survivor au vorbit despre ce ii asteapta inaintea Finalei Survivor Romania 2021.

Zanni a fost cel mai optimistca va ajunge in Marea Finala, odata cu aceasta noua etapa, cea a Jocurilor Individuale: "Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți".

In schimb, colega lui de echipa Elena Marin a marturisit ca este curioasa sa vada cum este noul traseu si ce ii rezerva aceste Jocuri Individuale: "Îmi era frică de acest consiliu, dar sunt bucuroasă ca am reușit și că vin individualele. Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstrăm că suntem buni sportivi, că vom face față frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală."

Albert Oprea e increzator in fortele proprii si a afirmat ca a gandul la acest moment i-a dat putere in toate aceste luni: "Am visat la acest moment de când am intrat în competiție. Trebuie să dau tot ce am mai bun din mine."

Albert a fost eliminat din competitie dupa prima saptamana de probe individuale.

Cel mai surprinzator mesaj a venit din partea, Mariei Chitu care a declarat ca se bucura ca ajuns pana aici si ca o va sustine ca si pana acum pe Elena Marin: "Sunt foarte bucuroasă, la am ajuns la o etapă la care am visat de săptămâni bune. În sfârșit suntem aici. Mă bucur că o pot susține pe Elena pe traseu și că este aici cu mine."

„Îmi doresc să ajung cât mai departe. Sunt curios cum va fi să concurez cu Andrei', a declarat si Marius Crăciun.

„Mă bucur că am intrat la individuale. După o lună aici am început să-mi dau șanse și să sper la individuale. Vreau să-i toc și pe ai mei. Sunt foarte motivat", a spus si Andrei Dascălu.