Cătălin Moroșanu s-a năpustit asupra lui Alin Salăjean la Survivor România 2021! Gestul făcut de războinic l-a scos din minți pe faimos: ”Te distrug”

,
Morosanu a sarit la bataie
Cătălin Moroșanu a sărit să îl bată pe Alin Sălăjean

Cătălin Moroșanu și Alin Sălăjean, amenințări fără precedent la Survivor Românis 2021. Faimosul la cuțite cu ”Buturuga mică”, după ce a făcut un gest care l-a scos din minți.


In articol:

Cătălin Moroșanu este un concurent vulcanic care își iese repede din fire. La jocul de recompensă de aseară, acesta e explodat după ce strategia făcută de Razboinici nu i s-a părut corectă.

Cătălin Moroșanu s-a năpustit asupra lui Alin de la Survivor România 2021

Conflictul violent dintre Cătălin Moroșanu și Alin Sălăjean a avut loc înainte ca Daniel Pavel să anunțe jocul de recompensă. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să-și facă strategii, iar de această dată Cătălin Moroșanu a fost deranjat de opțiunea exprimată de Alin Sălăjean. 

Razboinicul l-a ales pentru duel pe fostul luptător, moment în care ”Moartea din Carpați” și-a ieșit din minți. Faimosul i-a reproșat adversarului său că nu a ales un Faimos pe măsura lui, Alin Sălăjean fiind mai scund și mai slab decât acesta.

Alin:  Moroșanu!

Moroșanu:  Alegeți pe cineva pe măsura ta, Buturugă mică. Dacă te prind la forță, te distrug! Dacă te credeai bărbat îl luai pe ăsta(Culiță)!

Alin:  Aleg pe oricine. E strategia nostră!

Moroșanu s-a năpsutit asupra lui Alin
Moroșanu s-a năpsutit asupra lui Alin la Survivor România 2021

Citeste si: Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

 Cu

greu Cătălin Moroșanu a reușit să se calmeze, iar decizia lui Alin nu a putut fi schimbată. Cei doi s-au duelat pe traseu. Faimoșii și Razboinicii s-au luptat în acest joc pentru recompensă. Premiul ales de public pentru acest meci au fost cartofii. Câștigători au primit 3 kilograme de cartofi.

Meciul a fost unul destul de dur, cu suișuri și coborâșuri, la un moment dat scorul era 6-0 pentru Faimoși, iar ulterior a ajuns la 8-7, o întorsătură neașteptată pentru cele două echipe.

În final jocul s-a finalizat cu victoria Faimoșilor, care au câștigat cartofii.

Noi concurenți la Survivor România 2021

Noi concurenți au intrat în competiția Survivor România 2021. În echipa Faimoșilor a intra Ana Porgras, concurenta care a fost înlocuită de Elena Marin. Aceasta nu a putut intra în prima serie din motive de sănătate, alături de ea a intrat și Sebastian Chitușcă, fost fotbalist la Steaua.

Echipa Razboinicilor a fost completată de încă doi concurenți Andrei Dascălu și Mihaela Berteanu. Mihaela și Sebastian au reușit să aducă fiecare câte un punct echipelor sale. După acest prim joc,noii concurenți sunt pregătiți să dea totul pe traseele din jungla dominicană pentru a aduce puncte echipelor lor.

Noi concurenti
Noii concurenți de la Survivor România 2021

Citeste si: Cum arata sotia lui Catalin Morosanu! Moartea din Carpati si Georgiana sunt impreuna de peste 18 ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Moroșanu a sărit la bătaie la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ''moartea din Carpați'': ''O sa plângi doi ani după aia''

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

Cum arata sotia lui Catalin Morosanu! Moartea din Carpati si Georgiana sunt impreuna de peste 18 ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies