Cum a asteptat-o iubitul pe Marilena de la Razboinci la aeroport! Concurenta, primele declaratii despre scadalul din echipa ei

Author: Alice Popescu
Marilena de la Razboinci a recunoscut motivul pentru care a plecat de la Survivor Romania 2021

Marilena Cuciurean, Razboinca care a renuntat de buna voie la competitie, a ajuns si ea in tara dupa Alin Salajean si Alexandra Stan.

Marilena Cuciurean a ajuns in Romania dupa ce a fost descalificata de la Survivor Romania 2021. Razboinca a fost asteptata la aeroport de catre familie si prieteni, insa iubitul ei a fost primul care a intampinat-o cu un buchet imens de flori. Cei doi indragostiti s-au imbratisat indelug sub privirile celor care au venit sa o priemeasca ca pe o campioana. 

Marilena Cuciurean, primele imagini de la sosirea pe aeroport. Iubitul, surpriza uriasa pentru Razboinca

Citeste si: Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea lui de sanatate si despre realatia cu Musty

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Marilena nu s-a sfiit sa faca si cateva declaratii despre ce se intampla in tabara Razboincilor si chiar a subliniat faptul ca la inceput toti 12 erau foarte apropiati si nu a fost decat un

pas ca totul sa se naruie, iarlipsa hranei si-a spus cuvantul asupra tuturor, mai ales ca sunt 12 caractere diferite si foarte orgoliosi.

Vreau sa le transmit oamenilor ca sunt bine, ma bucur enorm ca am citit multe comentarii pozitive la adresa mea si nu credeam ca am atatia fani. Iubitul meu m-a asteptat la aeroport si da, ma gandeam la el in fiecare secunda si a fost si unul din motivele care m-au determinat sa ies din competitie.

Tin foarte mult la el. Sunt foarte emotioanata, imi era foarte dor de el, trmuram. Primul lucru este sa stam doar noi doi si sa ii povestesc tot ce am trait eu la Survivor Romania 2021. Imi e dor de sala, de clientele mele. As manca orice mi s-ar da, si ciocolata si sarat si dulce.

Ce pot sa zic, sunt niste conflcite normale. In lipsa hranei, omaneii se schimba. La inceput eram foarte uniti, eram o familie, ne ascultam, ne ajutam, dar dupa vreo patru saptamani, dupa ce stomacul era gol, nimic nu a ma fost la fel, nici privirile nu mai erau aceleasi-calde si toata lumea o lua personal. Suntem 12 caractere foarte diferite, pana si eu sunt si Sorin care nici nu mi-a acceptat scuzele dupa acea izbucnire fata de el.

Pana si Musty cu care m-am certat si apoi m-am dus si mi-am cerut scuze, nu au reusit sa treaca si imi doresc sa ne intalnim toti si sa ne cunoastem cum suntem acasa.

Marilena a avut ultimele doua saptamani de cosmar la Survivor Romania 2021. Razboinica a suferit accidentari dupa accidentari, insa cel mai mult, moralul si psihicul au fost cele care au cedat, iar inaintea jocului de comunicare, Razboinca a facut marele anunt ca vrea sa paraseasca competitia Survivor Romania sub privirile Faimosilor si ale Razboincilor.

La scurt timp dupa aceasta decizie, Marilena a si explicat motivul care a dus la aceasta ruptura definitiva cu dorinta ei de a ramane in competitie si de a castiga deoarece, Razboinca era una din cele mai bune concurente din concurs.

Motivul care a determinat-o pe Marilena Cuciureanu sa renunte la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

„Sinceră să fiu, când am plecat de acasă eram foarte convinsă și aveam încredere în mine că o să ajung departe în această competiție pentru că mă știu o luptătoare, dar aici am descoperit un psihic foarte slab, m-am descoperit pe mine, o latură foarte sensibilă. A fost prima dată în viața mea când am plecat departe de familie fără să am vreun contact cu ei și asta m-a dărâmat, mai ales după ce am primit scrisoarea mamei mele. Acolo am avut așa un moment de slăbiciune și de acolo nu am mai reușit să mă regăsesc, nu am mai avut o motivație să mă duc până la capăt, din păcate. După ce am decis să mă detașez de acel grup format din acele 6 persoane am simțit și o invidie din partea lor și încă există.”, a spus Marilena.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!