Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea lui de sanatate si despre realatia cu Musty

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 feb 2021, 07:38
Alin Salajean a ajuns in Romania, primele declaratii despre starea lui de sanatate

Alin salajean a ajuns in tara de la Survivor Rom, iar la aeroport a facut cateva declaratii despre cum se simte, dar si despre cearta cu Musty.

Alin Salajean a ajuns in Romania din Republica Dominicana, de la Survivor Romania 2021, iar la aeroport l-au intampinat sotia si gasca de cei mai buni prieteni, in frunte si cu Lucian Barbu, Razboinciul care si el a fost eliminat din competitie tot din motive de ssanatate, avand ruptura de ligament la picior. De cum a intrat pe porti, Diana Salajean i-a sarit in brate, iar cei doi au stat asa minute bune, apoi Buturuga mica si-a intampinat prietenii cei mai buni facand in uralele lor, sloganul:"Buturuga mica rastoarna carul mare..." 

Alin Salajean, primele imagini de la aeroport dupa revenirea de la Survivor Romania

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Buturuga mica n-a rasturnat carul mare dupa cum zice chiar Alin Salajean, insa, declarara fostul concurent, este mai bine asa deoarece are probleme grave cu spatele si ar

fi putut veni in scaun cu rotile. Alin a vorbit si despre tensiunile dintre el si Musty si a declarat ca nu tine niciun fel de ranchiuna, ba i-a urat sa castige Marele Trofeu, insa cel mai mult l-a enervrvat pe Razboinci faptul ca spunea nadevaruri despre el:"Sunt bine, daca nu aveam acea durere la spate, exista riscul sa vin in scaun cu rotile de acolo. E bine ca m-a ajutat Dumnezeu si in acest moment, as fi ajuns in Finala Survivor Romania 2021.

"Daca m-a suparat ceva foarte tare la Musty a fost ca a spus neadevaruri, dovada ca s-a inselat de cele mai multe ori si argumentele sustenabile pe care le-a prezentat au fost de partea mea, iar cel mai solid argument este cel cu sanatatea m-a scos din minti. Sa spuna ca stau mult pe la masaj, a fost foarte dureros pentru mine. Insa, nu tin suparare pe le, ii urez sa aiba putere acolo unde este, l-am imbratisat si de ce nu, chiar sa castige." 

Alin Salajean a fost eliminat din competitia Survivor Romania 2021  vineri seara dupa consiliu de nominalizare cand Daniel Pavel a anuntat o veste neplacuta pentru unul dintre concurenti, acesta fiind chiar el. Desi nu si-a dorit sa planga, Buturuga Mica a varsat lacrimi si a reusit sa faca un gest demn de admiratie, impacandu-se cu Morosanu, dand mana cu Sorin si imbratisandu-l pe Musty.

Alin Salajean, iesire spectaculoasa din competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: SOC total la Survivor Romania! Un alt concurent paraseste competitia in lacrimi! Toti concurentii, bulversati de ANUNTUL facut de Daniel Pavel

"Cata, sa ne intalnim cu bine, te iubesc si vreau sa ne intalnim acasa cu drag. In ce-l priveste pe Musty, Alin, i-a spus public ca nu a reactionat niciodata la jignirile lui.

Asta inseamna Alin Salajean  care s-a schimbat aici, acasa lucrurile erau diferite. Din acest concurs, la 36 de ani, plec cu performante sportive pe care nu mi le imaginam niciodata. Plec din acest concurs cu un procentaj de cel mai bun pe traseu, pentru mine e o mandrie extraodinara. Plec cu inima impacata. Ceea ce m-a mai suparat si ieri pe colegii mei, a fost faptul ca Musty mi-a zis ca stau mai mult pe la medic, nici de aceasta data nu am mintit si nu am mintit cu multe lucruri. Mi se spune Moromete dispre cei carora le-am dat o mana si i-am ajutat.