Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar?

,
Cine a castigat?
Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar?

Ultimul joc al săptămânii a fost de-a dreptul spectaculos, Faimoșii și Războinicii au trăit adrenalina la cote maxime pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021. Cine a câștigat miza acestui joc?


In articol:

Jocul de comunicare a fost unul incredibil, Faimoșii și Războinicii au fost pe deplin motivați să lupte cu toată forța pentru a câștiga premiul pus în joc, mesaje de la cei dragi și prânzul tradițional românesc.

A fost o miză dublă la care concurenții nici nu se așteptau. Cine a câștigat miza dublă?

Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar de la Survivor România 2021?

A fost un joc intens, plin de adrenalina și totodată, concurenții au fost motivați să lupte până la ultimul strop de energie. Premiul din această seară a fost cu adevărat o surpriză pentru Faimoșii și Războinici, ei nu s-au luptat doar pentru comunicare, ci au avut o miză dublă. Concurenții au primit un premiu suplimentar din partea Carrefour, care le-a lăsat apă în gură de la prima vedere. Premiul suplimetra pus în joc este un prânz tradițional românesc care constă într-o tocăniță de pui ca la mama acasă, un pahar cu vin și gustări precum, fistic, turtă dulce, covrigei și migdale. De asemenea, echipa pierzătoare va primi și ea un premiu, un coș cu legume pentru a-și face tocațina în tabără.

Duel din această seară pentru comunicare a fost unul detașat, deși concurenții au fost extrem de motivați pentru a lupta. Scorul final a fost de 10-6.

Final spectaculor la Survivor Romania
Ce echipa a câștigat jocul ?

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un premiu suplimentar. Care este miza din această seară?

Ce echipă se va bucura de prânzul tradțional și de mesajele din partea celor dragi

Jocul de comunicare din această seară a fost detașat, lupta finală s-a dat între Simona Hapciuc de la Faimoși și Mellina de la Războinici.

Fetele s-au confruntat pe ultimul traseu din această seară, Simona și Mellina au dat totul pentru a aduce victori acestei serii. Simona a fost puțin în dezavantaj în fața Mellinei, însă la proba de îndemânare Faimoasa s-a restabilit și a adus victoria echipei Faimoșilor cu scorul de 10-6.

Simona a adus victoria
Simona a adus punctul final

Citeste si: Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

Faimoșii se vor bucura de un prânz delicios cu specific românesc, care să le aducă aminte de mâncarea de acasă, de asemenea, se vor bucura și de mesaje din partea celor dragi.

Simona Hapciuc a adus punctul decisiv echipei sale, ea este propusă spre eliminare în această seară. Aceasta a mărturisit că dacă ea va fi cea care părăsește competiția Survivor România 2021 va pleca cu capul sus, victoria din această seară este a ei și o dedică fiului său Dimitrie.

”Dacă plec acasă, plec ca o câștigătoare!”, a strigat Simona Hapciuc.

”Și în caz de, dacă e să fie untimul joc, ai terminat cu ceva...”, i-a spus Starlin de la Războinici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un premiu suplimentar. Care este miza din această seară?

Diana Șoșoacă îl spulberă pe Raed Arafat după tragedia de la Victor Babeș: 'Pe vreme de pandemie, şeful DSU conduce. Am plângeri penale inclusiv pentru genocid'

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu Zannidache in competitie:"Si-a pus cenusa in cap..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies