Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

,
Roxana Nemes, dezvăluiri
Roxana Nemes, dezvăluiri despre Sebi

Roxana Nemeș a făcut dezvăluiri incredibile despre Sebastian Chitoșcă. Faimoasa a vorbit pentru prima dată despre strategiile pe care cel mai nou concurent din echipa sa le face și metoda prin care încearcă să-i atragă pe unii concurenți de partea lui.


In articol:

Roxana Nemeș se numără printre concurenții propuși spre eliminare din echipa Faimoșilor. Aceasta a ținut să lămurească unele aspecte despre anumiți concurenți din echipa sa și despre modalitate prin care încearcă să manipuleze anumite persoane pentru a le trage de partea lor.

Roxana a făcut dezvăluiri incredibile despre Sebastian Chitoșcă.

Roxana Nemeș, primele dezvăluiri despre Sebastian Chitoșcă la Survivor România 2021

Roxana Nemeș este propusă spre eliminare alături de Simona Hapciuc. Faimoasa este de părere că la baza voturilor se află o strategie bine pusă la punct. Cel vizat de Roxana Nemeș este Sebastian Chitoșcă, cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, care de când a intrat în competiție a pus la cale nenumărate strategii pentru a elimina anumite persoane din echipa sa.

Faimoasa s-a simțit ofensată de vorbele lui Sebi, care a amenințat-o dacă îl va nominaliza. Aceasta a avut o discuție retrasă în junglă cu Majda și Simona, unde a făcut dezvăluiri incredibile despre colegul său de echipă.

”Votul meu era pentru Sebi, dar în momentul în care el a văzut sau i-am zis, cred că m-a întrebat pe cine votez, și i-am zis pe el, și îmi zice, tu nu îți dai seama, se vedea răutatea, jur, în ochii lui.

Doamne iartă-mă nu a nimic cu băiatul asta de la început am spus că e bine crescut, că întotdeauna când îl rugam să îmi taie un cocos, să facă ceva era acolo, înțelegi? Bă, da când vii cu manipulări de genul asta ca și cum aș fi o proastă și nu mă prind, cât timp oricum eu aveam votul meu, că tu nu îți dai seama că dacă te pui cu mine, că tu ești acum în joc să fii eliminată și dacă tu vrei să joci cu mine, adică la eliminări, îți dai seama că o să pierzi, vrei să pleci acasă, atât de proastă
ești?”,
le-a povestit Roxana colegelor sale despre discuția avută cu Sebi.  

Roxana a dezvăluit că Sebi a încercat să o manipuleze pentru a nu-l vota, deși acesta a fost la un pas de a fi nominalizat la ambele consilii din această săptămână.

Sebi incearca sa destrame echipa
Sebi atacat de colegii de echipă

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 21 februarie 2021- VIDEO. Sebastian, pus la zid de colegii de echipa!

Roxana Nemeș: ”Este foarte șmecher și vrea să manipuleze...”

Roxana Nemeș nu are o părere prea bună despre Sebi, care încearcă să manipuleze pe toată lumea din echipă pentru a o destrăma și care tulbură liniștea concurenților.

”Părerea mea că este foarte șmecher și vrea să manipuleze, iar mie nu-mi plac oamenii aștia. Și eu atunci am spus că o să-l votez, în capul meu așa mi-am spus: așa cum simt. Iar omul ăsta mie mi se pare că de când a plecat Alexandra, a venit Sebi care tulbură apele în camp. Nu că nu erau și alte personaje care oricum încercau să manipuleze sau, nu știu, să se bată între ei care pe care, că suntem în junglă până la urmă, dar a mai venit și băiețașul asta care asta face, adică el este în mijloc și încearcă așa să-l facă pe fiecare cu capul, ei nu-și dau seama sau accepă, sau habar nu am, le plac glumele...doar că eu consider că el nu are ce căuta aici.”, a mărturisit Roxana Nemeș.

Sebi isi manipuleaza colegii
Roxana Nemes spunde despre Sebi ca este manipulator

Citeste si: Primele imagini cu Alexandra Stan de la aeroport! Cantareata anunta DEZVALUIRI-BOMBA:"O sa spun tot adevarul..."

Simona Hapciuc și Roxana Nemeș sunt de aceeași părere că Sebi încearcă diferite strategii pentru a manipula și pentru a isca ceartă între coechipieri, iar locul lui nu este în această competiție.

”Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator...”, a spus Simona Hapciuc. 

Roxana Nemeș și Simona Hapciuc sunt propuse spre eliminare în urma strategiilor care s-au făcut în echipa Faimoșilor de către noua alianță dintre Sebi și Zannidache.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 21 februarie 2021 - VIDEO. Emotii si adrenalina in jocul de comunicare!

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Primele imagini cu Alexandra Stan de la aeroport! Cantareata anunta DEZVALUIRI-BOMBA:"O sa spun tot adevarul..."

Sebi este considerat oaia neagră a echipei: ”Este incredibil de fals și incredibil de manipulator...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies