Faimoșii au făcut a doua nominalizare a săptămânii la Survivor Romania 2021. Cine a fost propus spre ELIMINARE, alaturi de Roxana Nemes?

,
Faimosii au facut o noua nominalizare
Faimosii au facut o noua nominalizare la Survivor Romania

Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate, astfel au fost nevoiți să facă o nouă nominalizare la consiliul din această seară. Ce concurent a fost propus spre eliminare?


In articol:

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate pentru a doua oară săptămâna aceasta. Faimoșii și Războinicii au luptat umăr la umăr în această confruntare. Însă, norocul nu a fost de partea Faimoșilor și au pierdut imunitatea la limită.

Ce concurent a fost nominalizat din echipa Faimoșilor?

Faimoșii, o nouă propunere de eliminare

A venit din nou rândul Faimoșilor să facă o nouă nominalizare la consiliul din această seară, după ce au pierdut jocul de imunitate  la un puct distanță. Finalul jocului de imunitate a fost de 10-9 pentru Războinici. În această seară s-a jucat ștafeta mixtă, cei care s-au confruntat în ultimul joc al ediției au fost, din partea Faimoșilor Jador și Ana Porgras, iar din partea Războinicilor Mellina și Andrei Dascălu. Ultima confruntare a fost între Jador și Mellina.

Victoria echipei Războincilor a fost adusă de Mellina, care a câștigat totemul de imunitate. Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Starlin.

Faimoșii au făcut a doua nominalizare a acestei săptămâni și au trimis un nou concurent spre eliminare.

Citeste si: Situație incredibilă la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta pentru imunitate s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cel de-al doilea joc al săptămânii?

Ce concurent din echipa Faimoșilor a fost propus spre eliminare?

După primul joc de imunitate pierdut, Faimoșii au oscilat între doi concurenți la consiliul de nominalizare, cei doi conurenți au fost Roxana Nemeș și Sebi, cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, dar și cel care produce neînțelegeri în echipă.

În urma voturilor Faimoșilor, concurentul propus spre eliminare cu cele mai multe voturi a fost Roxana Nemeș.

Aceasta se aștepa să fie votată, mai ales că echipa lor a început să se destrame și noi alianțe s-au format.

La consiliul din această seară Faimoșii au fost împinși să facă o nou alegere, de asemenea, voturile au mers către două persoane, Sebi care a fost votat și la primul consiliu de foarte mulți dintre coechipierii săi, și către Simona Hapciuc, care este o concurentă foarte bună, dar care a avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

Concurentul din echipa Faimoșilor care a acumulat cele mai multe voturi și a fost propusa spre eliminare este Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, conciliu de nominalizare
Simona Hapciuc, propusă spre eliminare

Citeste si: Andrei Dascălu, primele destăinuiri despre idila cu Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinicul a făcut mărturisiri incredibile: ”Îmi place cum e, e frumoasă...”

”Da mă așteptam, deoarece știam persoanele care mă vor vota, unele dintre ele nu mi-au spus, pentru că așa cum au spus și colegii mei nu există suficientă coloană vertebrală, unii dintre

ei au venit și și-au cerut scuze pentru vot, știam că vor fi exact 6 voturi, am știut persoanele care mă vor vota. Și ce pot să spun, aseară când am mers la somn, m-am rugat, în fiecare seară îmi spun rugăciunea, aseară l-am rugat  pe Dumnezeu că dacă el consideră că este nevoie de mine aici, că pot să duc lupta mai departe să ma țină, dar dacă copilului meu îi este atât de dor de mine, încât nu mai poate și dacă trebuie să mă întorc acasă să-mi fac datoria de mamă mai presus de a continua această luptă, atunci să mă trimită acasă.”, a spus Simona Hapciuc la consiliul de nominalizare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Situație incredibilă la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta pentru imunitate s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cel de-al doilea joc al...

Alexandru Rafila ACUZĂ că gestionarea pandemiei a scăpat de sub control în mandatul lui Vlad Voiculescu: I-au lipsit viziunea, acțiunea și asumarea

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021. Faimosul a căzut pe jos de durere în timpul jocului de imunitate

Andrei Dascălu, primele destăinuiri despre idila cu Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinicul a făcut mărturisiri incredibile: ”Îmi place cum e, e frumoasă...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies