Andrei Dascălu, primele destăinuiri despre idila cu Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinicul a făcut mărturisiri incredibile: ”Îmi place cum e, e frumoasă...”

,
Andrei Dascălu și Roxana Ghiță
Andrei Dascălu, despre idila cu Roxana Ghiță

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o idilă la Survivor România 2021. Cei doi Războinici s-au plăcut din prima zi când s-au văzut, iar lucrurile par că evoluează între ei. Andrei Dascălu a făcut primele mărturisiri despre idila cu coechipiera sa.


In articol:

Andrei Dascălu este cel mai nou concurent din echipa Războinicilor, încă de când a intrat în competiție între el și Roxana Ghiță a început să se înfiripe o idilă care evolueză cu pași repezi.

Andrei Dascălu a făcut primele mărturisiri despre Roxana Ghiță.

Andrei Dascălu, primele dezvăluiri despre idila de la Survivor România 2021 cu Roxana Ghiță

Roxana Ghiță a mărturisit că îl place pe Andrei Dăscălu din prima zi când a intrat în echipa Războinicilor. Cei doi trăiesc momente importante împreună în competiția Survivor România 2021. Deși Roxana a recunoscut ce simte pentru Andrei, de această dată a venit rândul lui să se destăinuie.

Cei doi Războinici au avut un moment în care au stat singuri pe plajă și au discutat despre stare de sănătate a Roxanei, care nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă și a fost sub observația medicului. Andrei foarte protectiv a întrebat-o cum se simte și dacă este sigură că va putea concura la jocul de astăzi. Roxana a fost sinceră și a mărturisit că încă are dureri foarte mari și nu știe dacă va putea concura.

”Eu zic că cel mai bine e să stai pe bară, dacă situația este gravă, nu are rost să riști. Ei cred că aici pentru toți sănătatea e pe primul loc și nu are rost să demonstrezi nimic atâta timp cât te doare ceva, stai pe bancă, țipi la noi, poate o da Dumnezeu și te faci bine aici.”, i-a spus Andrei protectiv Roxanei.

Andrei a ținut să aibă această discuție cu Roxana pentru că și el o place și își dorește să rămână împreună în competiție cât mai mult.

Andrei Dascălu o place pe Roxana Ghiță
Andrei Dascălu o place pe Roxana Ghiță de la Survivor România 2021

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de sambata, 20 februarie 2021- VIDEO. Tensiunile din tabara Faimosilor ating cote alarmante!

Andrei Dascălu a recunoscut că o place pe Roxana Ghiță

A venit rândul lui Andrei Dascălu să mărturisească ce simte pentru Roxana Ghiță, se pare că sentimentele sunt reciproce, iar cei doi se plac foarte mult. Andrei, foarte emoționat, a făcut primele declarații despre idila cu Roxana Ghiță. Războinicul a spus ce părere are despre coechipiera sa.

”Roxana mi se pare o fată calmă, îi place să-și spună mereu punctul de vedere, să-și spună părerea. La început mi s-a părut că e tăcută, că nu vorbește, de când sunt aici mi-am schimbat puțin părerea, îmi place cum e, e frumoasă și ambițioasă din câte am văzut, adică dacă se simte rău tot vrea să demonstreze că poate și că vrea să ajute în continuare, dar sper să nu riște prea mult.”,  a dezvăluit Războinicul.

 Între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu pare că se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste în competiția Survivor România 2021. Această experiență i-a adus mai aproape, oboseala și lipsa hranei nu sunt o barieră în a începe o nouă poveste de dragoste în jungla dominicană, iar acest lucru l-au demonstrat cei doi Războinici.

Citeste si: Andrei Dascalu, primele declaratii la Survivor Romania 2021 despre idila cu Roxana Ghita! Noi intrigi in tabara Faimosilor. Cine o vrea eliminata pe Elena Marin?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andrei Dascalu, primele declaratii la Survivor Romania 2021 despre idila cu Roxana Ghita! Noi intrigi in tabara Faimosilor. Cine o vrea eliminata pe Elena Marin?

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies