Sebi este considerat oaia neagră a echipei: ”Este incredibil de fals și incredibil de manipulator...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 21 februarie, de la 20:00 pe Kanal D

,
Sebi este manipulator
Sebi, oaia neagra a echipei Faimosilor

Ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una incredibilă, concurenții vor face dezvăluiri neașteptate. Cine va părăsi competiția?


In articol:

Faimoșii și Războinicii își dau întâlnire pe un nou traseu la Survivor România 2021. Cele două echipe vor juca pentru cel mai importamt joc, jocul de comunicare. Premiul este incredibil, Faimoșii și Războinicii vor primi mesaje de la cei dragi.

Sebi este considerat oaia neagră a echipei

Sebi este cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, el s-a integrat foarte repede în echipă și le-a câștigat încrederea coechipierilor prin nenumăratele puncte pe care le-a adus. Însă, de la un timp Sebi a pus bazele unei alianțe împreună cu Zannidache, prin care încearcă să atragă anumiți concurenți după ei, iar pe alții încearcă să-i elimine.

Sebi este considerat manipulator, încearcă să facă diverse strategii pentru a destrăma echipa, iar unii dintre colegii săi nu sunt de acord cu stilul pe care el îl abordează.

”Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator”, a pus Simona Hapciuc.

Simona a fost propusă spre eliminare, iar Sebi are o strategie și pentru ea, el este de părere că problemele ei de sănătate s-ar putea agrava și nu îi va mai putea ajuta pe parcursul competiției.

”Ea nu este slabă pe traseu, dar ea are un genuchi care oricând poate să o lase”, a spus Sebi despre Simona.

Sebi, vrea sa castige premiul
Sebi, face strategii

Citeste si: Situație incredibilă la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta pentru imunitate s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cel de-al doilea joc al săptămânii?

Faimoșii și Războinicii vor avea un premiu suplimentar la jocul de comunicare

Ultimul joc din această săptămână la Survivor România 2021 este jocul de comunicare. Fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi mesaje de la cei de acasă. Miza jocului de comunicare nu este doar aceasta, Faimoșii și Războinicii vor avea și un premiu suplimentar care le va fi de mare ajutor și îi va motiva să lupte cu toate forțele și să câștige recompensa.

Confruntarea dintre cele două echipe va fi una foarte intensă și plină de adrenalină.

jocul de comunicare
Premiu suplimentar

La finaul serii un concurent va părsii competiția Survivor România și va pleca acasă. Concurenții nominalizați spre eliminare din echipa Faimoșilor sunt Roxana Nemeș și Simona Hapciuc. Una dintre cele două concurente va părăsii Survivor România 2021.

”Concurentul pentru care visul Survivor România se oprește acum și aici este...”, 

a anunțat Daniel Pavel.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Situație incredibilă la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta pentru imunitate s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cel de-al doilea joc al...

Uitaţi de autorităţi când a fost vorba despre măşti şi salarii, profesorii sunt blamaţi pentru că nu se vaccinează - Procent sunt aşteptări în Bucureşti

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021. Faimosul a căzut pe jos de durere în timpul jocului de imunitate

Andrei Dascălu, primele destăinuiri despre idila cu Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinicul a făcut mărturisiri incredibile: ”Îmi place cum e, e frumoasă...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies