Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un premiu suplimentar. Care este miza din această seară?

,
Premiu suplimentar
Surpriză de proportii la Survivor Romania

Faimoșii și Războinicii sunt în culmea fericirii. În această seară nu vor juca doar pentru comunicare, ci vor avea și un premiu suplimentar. Cele două echipe se vor bucura de un premiu incredibil. Care este miza serii?


In articol:

Veste incredibilă pentru Faimoși și Războinici, în această seară se vor bucura de o surpriză extraordinară. Daniel Pavel a anunțat miza jocului de comunicare. Cele două echipe nu se vor lupta doar pentru comunicare, ci vor avea parte și de un premiu suplimentar extrem de consistent.

Care este premiul suplimentar?

Faimoșii și Războinicii, surpriză de proporții la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în cel mai important joc, jocul lor de suflet. Cele două echipe se vor duela pe cel mai intens și complex traseu din Republica Dominicană pentru a câștiga jocul de comunicare al săptămânii, în care conurenții vor primi mesaje de la cei dragi.

Daniel Pavel a făcut unu anunț important, Faimoșii și Războinicii nu se vor lupta doar pentru comuncare, miza jocului este dublă, ei vor primi și un premiu suplimentar foarte consistent.

”Astăzi, miza jocului este de o potriva importantă, dar și consistentă. Prima parte a acestei mize este comunicarea așa cum spuneam, echipa care va câștiga acest joc va primi mesaje de la susținătorii de acasă. Dragi Războinici, dragi Faimoși, Survivor va adus un număr impresionant de fani care sunt alături de voi cu sufletul ediție de ediție, sper că aceste mesaje să vă facă să înțelegeți amploarea fenomenului Survivor, să vă dea putere să luptați și pe mai departe și să fiți așa cum sunteți niște adevărați supraviețuitori.Vreți să știți care este și premiul suplimentar?”, a anunțat Daniel Pavel.

Premiu neașteptat
Faimosii si Razboinicii, premiu incredibil

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 21 februarie 2021- VIDEO. Emotii si adrenalina in jocul de comunicare!

În ce constă premiul suplimentar din această seară de la Survivor România?

Faimoșii și Războinicii au avut parte de o surpriză de proporții la Survivor România 2021, premiul suplimentar pus în joc este unul incredbil. Cele două echipe au rămas fără cuvinte când au văzut premiul pentru care se vor lupta în această seară, pe lângă mesajele pe care le vor primi de la susținători, vor avea parte și de un premiu suplimentar.

Daniel Pavel a anunțat premiul suplimentar mult așteptat de concurenții de la Survivor România, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un premiu dublu.

”Ei bine, înainte să intru în detaliile premiului suplimentar pot să vă spun că premiul suplimentar de astăzi este despre faptele bune pe care le facem zi de zi. Faimoși, Războinici, în această competiție voi ați făcut de mai multe ori fapte bune și cum se spune, fiecare faptă bună contează așa cum spune vorba din bătrâni, bine faci, bine găsești. Premiul suplimentar de astăzi este oferit de Carrefour prin programul Act For Good și constă într-un prânz tradițional românesc.”, a anunțat Daniel Pavel.

Echipa câștigătoare se va bucura de un prânz tradițional românesc care constă într-o tocăniță de pui făcută ca la mama acasă, vor savura un pahar de vin și se vor bucura de gustări delicioase, covrigei, fistic, turtă dulce și migdale. De asemenea, echipa câștigătoare va mai avea parte de o surpriză în spațiul de comunicare.

Premiul serii oferit de Carrefour
Premiul oferit de Carrefour pentru Survivor Romania

Echipa care va pierde acest joc va avea și ea parte de un premiu, un coș cu legume pentru a-și prepara tocănița în camp.

Această ediție Survivor România este una de-a dreptul incendiară.

Citeste si: Sebi este considerat oaia neagră a echipei: ”Este incredibil de fals și incredibil de manipulator...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 21 februarie, de la 20:00 pe Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 21 februarie 2021 - VIDEO. Emotii si adrenalina in jocul de comunicare!

SUA schimbă regulile pentru migranți - O lege emblematică a lui Trump a fost abrogată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sebi este considerat oaia neagră a echipei: ”Este incredibil de fals și incredibil de manipulator...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies