Culiță știa că va avea o fetiță, dar a primit vestea care a schimbat totul! Reacția lui incredibilă la Survivor România 2021! Daniela Iliescu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză

,
Culita in culmea fericirii
Veste incredbilia pentru Culita

Culiță Sterp este în culmea fericirii, Faimosul va fi tată de băiat. Daniela Iliescu, iubita sa, i-a făcut o surpriză de proporții la Survivor România 2021. Cum a primit Culiță vestea tocmai în Republica Dominicană?


In articol:

Culiță a primit o veste extraordinară în această seară la Survivor România 2021, Faimosul va fi tată de băiat. Artistul a izbucnit în lacrimi de fericire. Cum a primit Culiță vestea în Dominicană?

Culiță Sterp, tată de baiat. Daniela i-a făcut o surpriză incredibilă

Pentru Culiță a fost o seară cu adevărat emoționantă, artistul a primit o veste incredibilă de la iubita sa, Daniela Iliescu, care este însărcinată și îl așteaptă acasă. Faimosul va fi tată de băiat. 

Faimoșii au câștigat în această seară jocul de comunicare, dar și premiul suplimentar, un prânz tradițional românesc. La masa de prânz, Faimoșii au primit mesaje din partea celor care îi apreciază în aceată competiție și îi susțin cu sufletul la gură ediție de ediție. Pe lângă mesajele frumoase de la fani, aceștea au primit și poze de la cei dragi de acasă.

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

Culiță a trecut prin cele mai emoționante momente, Faimosul a primit o poză cu totul specială de la iubita sa, Daniela, care este însărcinată.

Artistul a primit un colaj cu poze, în două dintre ele se află Daniela în care i se poate vedea burtica de gravidă și încă o poză cu ecografia bebelușului pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Fotografiile au fost însoțite de  mesaje care l-au emoționat pe Faimos până la lacrimi, nevenindu-i să creadă ce vede.

În mesaj, Daniela Iliescu îl anunță pe Culiță că va fi tată de băiat: ”Este băiat!”

”Nu mă mai face să râd, nu, cred că e cu burta.

E băiat! Bă, e băiat, dar cum s-a schimbat. Bă, nu cred”,  a exclamat Culiță.

Artistul a mărturisit și ce nume va purta băiețelul său și al Danielei.

Cuita in lacrimi
Culita tata de baiat

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar?

Ce nume va purta băiețelul lui Culiță Sterp?

Faimosul a izbucnit în lacrimi când a văzut pozele de la iubita sa, nevenindu-i să creadă că va fi tată de băiat. În urma controlului pe care l-a făcut înainte de a pleca la Survivor România, medicul i-a anunțat că vor fi părinți de fata, însă se pare că vestea l-a luat prin surprindere pe Culiță.

”Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”, a spus Culiță entuziasmat.

Băiețeul lui Culiță și al Danielei va purta numele de Mihai, după cum artistul a exclamat în cadrul emisiunii.

”Zic, bă, dacă e o farsă, bă dacă, dar nu e întâi aprilie, mai este până la întâi aprilie...nu-mi vine să cred, când am văzut poza, prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat a dat-o din plâns în fericire, am plâns de fericire.”, a mărturisit Culiță după vestea primită.

Citeste si: Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar?

BILANȚ - A treia zi cu aproape 20.000 de cazuri noi

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un premiu suplimentar. Care este miza din această seară?

Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies