Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

,
Jador, acuzat de furt
Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi.

În echipa Faimoșilor problemele se țin lanț, mâncarea concurenților dispare în continuare. Deși Zannidache a fost acuzat că ar fura mâncarea, se pare că de această dată este rândul lui Jador. Faimosul este acuzat de furt.


In articol:

Zannidache face acuzații grave la adresa colegului său de echipă. Este de părere că Jador ar fi cel care fură, de fapt, mâncarea coechipierilor și are o tactică bine stabilită.

Zanni fiind foarte revoltat pentru că și el a fost acuzat de furt și vrea să facă lumină în acest caz.

Jador este cel care fură mâncarea Faimoșilor?

Elena Marin este cea care a declanșat un mare scandal în echipa Faimoșilor, afirmând în nenumărate rânduri că cineva îi fură mâncarea. Zannidache a fost primul vizat în acest scandal, el fiind acuzat că fură din mâncarea colegilor când nu sunt prin  zonă. Iată că de această dată Zannidache este cel care face acuzații grave la adresa lui Jador, și îl acuză de furt.

Zannidache îl acuză pe Jador de dispariția mâncării

După ce a fost acuzat de Elena Marin că i-a furat mâncarea, Zannidache încearcă să facă lumină în acest caz. Faimosul a afirmat că este nevinovat și că nu s-a atins de mâncarea colegei sale, însă este de părere că Jador este vinovat de neînțelegerile din echipă.

Faimosul susține că Jador nu doar că fură mâncarea celorlalți, ci are o strategie care să-i slăbească psihic. Zanni susține că artistul ar face mici gesturi care stârnesc tensiuni în echipă, ca mai apoi el să fie cel care vrea să împace pe toată lumea. 

”Sunt convins că e Jador,  asta e strategia lui Jador.  Mai face o de-asta când nu ești atent, nu fură de la oricine, ci de la cine nu e atent, și e foarte simplu pentru că mulți pleacă la plajă și nu

își iau gențile. Așteaptă un moment de neatenție și ia de la oricine.

E îndeajuns să iei șosetă de la cineva și să o arunci aiurea să nu  mai știe de aia, sau îi iei aia și o mănânci. El savurează momentul în liniște și când ne certăm apare Jador și spune să terminăm cu astea. Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici”, spune Zanni. 

Zanni, acuzații grave
Zanni îl acuza pe Jador că fură mâncarea colegilor săi

Citeste si: Zannidache de la Survivor România este îndrăgostit: "O iubesc, dar...!" Cine este singura femeie care i-a pus capac Faimosului

Tensiunile ating cote maxime în echipa Faimoșilor. Zannidache o jignesc în continuu pe Elena Marin

Disputele aprinse ating cote maxime în echipa Faimoșilor, după ce Zannidache a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sentimentală a Elenei Marin.

Cătălin Moroșanu consideră că gestul acestuia a venit după ce Faimoasa l-a acuzat că i-ar fi furat mâncarea. 

Morșanu este de părere că Zanni exagerează cu jignirile la adresa Elenei Marin și că practic își terorizează colega.

”Zanni, o jgnești prea mult pe Elena, nu e ok, ce ți-a făcut? Te-a acuzat că i-ai furat îi spui o dată, nu e ok. O terorizează pe Elena, mereu îi spune că are nevoie de vopsea, că e urâțică, mie nu-mi plac lucrurile astea”, spune Moroșanu.

Zanni o scoate din minti pe Elena
Zannidache, jigniri la andresa Elenei Marin

Elena Marin încearcă să îngroape securea războiului, însă susține că vrea ca publicul de acasă să vadă cum este Zanni cu adevărat.

”El a început cu jignirile când am venit de la spital, el m-a făcut frustrată și a dat în mine cu tot ce s-a spus, nu mai repet jgnirile, înainte să vin de la spital.

Nu vreau să mai dau curs oricât m-ar provoca și o să stau în banca mea, dar sper ca publicul să vadă toate lucrurile astea și să se vadă că el încearcă să se scoată după toate acțiunile lui de după și că situația nu stă chiar așa și că lucrurile au pornit nici eu nu știu de la ce”, a declarat Faimoasa.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 rupe tăcerea: „Din păcate, chiar înainte să plece...” A venit la Teo Show și a dezvăluit totul!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri despre scandalul din echipa Faimoșilor. I-a făcut sau nu Elena Marin avansuri lui Cosmin?

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Elena Marin, socata de ce i-a spus Georgiana despre discutia dintre Zannidache si Cosmin Stanciu. Faimoasa nu reuseste sa isi revina nici acum

Elena Marin de la Survivor România, susținută de Andreea Bălan! Ce mesaj a transmis cântăreața pe Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies