Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

,
Elena Marin Survivor Romania 2021
Elena Marin a ieșit favorita publicului la Survivor România 2021

Iubitul Elenei Marin a făcut primele declarații după ce partenera sa a ieșit favorita publicului în consiliul de duminică, dar și despre decizia Elenei de a-l nominaliza pe Zanni.


In articol:

Elena Marin poartă un război cu Zanni de ceva timp și pare că nu se va sfârși până unul dintre ei nu va părăsi competiția Survivor România 2021.

Andrei, iubitul Elenei, a făcut primele mărturisiri despre decizia iubitei sale de a-l vota Zanni.

Andrei, primele declarații după ce Elena a ieșit favorita publicului la Survivor România 2021

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, însă de o bună perioadă între ea și Zanni a luat naștere un război, care a încept de la acuzațiile Elenei care a pretins că Zannidache este cel care îi fură mâncarea. Din acel moment, Zanni a început să o terorizeze psihic pe coechipiera sa, ba chiar a votat-o de mai multe ori pentru a o elimina.

La consiliul de săptămâna trecută Faimoasa a ieșit favorita publicului spre surprinderea tuturor. Astfel, Elenei i-a revenit decizia de a propune un coechipier spre eliminare, iar votul ei a mers spre Zannidache care îi face zile fripte.

Iubitul Elenei Marin, Andrei, a fost invitat la Stafeta mixtă, unde a vorbit despre scandalul dintre Zanni și Elena, dar mai ales despre decizia Faimoasei de a-l propune pe coechipierul său spre eliminare.

Andrei la Stafeta mixta
Andrei, despre razboiul dintre Elena si Zanni

”Nu mă așteptam, dar speram. Din punct de vedere strategic nominalizarea corectă ar fi fost Sebi. Sebi care are un procentaj de toată jena...Din punctul meu de vedere, dacă aș fi în locul Elenei l-aș nominaliza pe Zanni de luni până duminică, fără doar și poate, cât ține emisiunea, dacă ar ține trei ani, trei ani l-aș nominaliza numai pe Zanni.”, a declarat Andrei, iubitul Elenei.

Andrei este de părere că cel care merita votat este Sebi, care face tot felul de strategii și încearcă să destrame echipa, însă decizia Elenei este una plauzibilă, după câte ia făcut Zanni.

Citeste si: Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

Andrei, despre războiul dintre Elena și Zanni

Andrei este de părere că Zanni are mult de pierdut cu atitudinea pe care o are față de Elena. Războiul dintre ei s-ar putea încheia dacă antipatia față de Elena ar înceta, ea cu siguranța l-ar ierta.

”Eu cred că atâta timp cât Zanni s-a lăsat condus de antipatia pentru Elena el a pierdut, cât s-a concentrat pe a fi dezinvolt și a fi plăcut de public a câștigat.

Într-adevăr, dacă antipatia pe care o are față de Elena va continua să-i întunece gândirea și strategia va pierde în continuare. Eu sunt convins că dacă atitudinea lui față de Elena se va schimba, Elena îl va ierta, Elena va trece peste.”, a mai spus iubitul Elenei la Ștafeta mixtă.

Andrei la Stafeta mixta
Iubitul, Elenei Marin, despre decizia Faimoasei de a-l vota pe Zanni

Citeste si: Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Survivor România 2021. Zanni, razboi total cu Elena Marin dupa nominalizarea din Consiliul de Eliminare:"Joaca o carte pe care n-as putea sa o joc..."

Avertisment sumbru de la un oficial din Ministerul Sănătății: un nou pericol la care ne expunem în preajma valului patru

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies