Incident la Survivor România 2021! I s-a făcut rău după ce a ieșit de pe traseu. Medicul a intervenit imediat

,
Elenei i s-a făcut rau
Incident la Survivor România 2021

Un incident neplăcut a avut loc la Survivor România 2021, Elena Marin a avut nevoie de îngrijirea medicului, după ce i s-a făcut rău dintr-o dată.


In articol:

Jocul de imunitate din această seara de la Survivor România 2021 este plin de provocări, concurenții trebuie să depună un efort incredibil pentru a parcurge traseul plin de obstacole. Elena Marin a pus în joc toată energia.

Incident la Survivor România 2021: Elena Marin la un pas de a leșina

Jocul de imunitate i-a epuziat pe concurenți,  au pus în joc toată energia pentru a câștiga totemul de imunitate, dar și proviziile. Elena Marin se numără printre concurenții care au pus toate armele în joc pentru ca echipa sa să câștige acest joc. Oboseala și lipsa hranei se pot observa, concurenții cu greu își găsesc energia și motivația de a lupta la fiecare joc. Elena Marin a fost surprinsă într-un moment de epuizare, stare ei de sănătate se deteriorează de la o zi la alta. 

După o luptă grea în care Elena a pust toată forța de care a depins în jocul de imunitate pentru a aduce puncte echipei, aceasta a reușit, în final, să aducă punctul Faimoșilor. Însă, după joc Elenei i s-a făcut rău, o stare de greață persistentă a cuprins-o și a fost nevoie de intervenția medicului, starea ei de sănătate fiind instabilă.

”Îmi vine foarte tare să vomit”, a spus Elena Marin.

Starea Elenei este stabilă și nu a fost nevoie să fie transportată la spital, epuizarea fiind cauza stării ei.

Elena Marin, aproape ca a lesinat
I s-a făcut rau după ce a iesit de pe traseu

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Jocul de imunitate este unul extrem de complex, în care concurenții depun un efort incredibil pentru a câștiga resursele necesare pentru a supraviețuii în sălbăticie.

Epuizarea, oboseala și lipsa hranei se resimt. Jocul de astăzi este unul în care energia, rapiditatea și îndemânarea trebuie să fie punctele foarte ale Faimoșilor și Războinicilor. Miza este extrem de importantă, totemul de imunitate va salva una dintre echipe de la nominalizarea unui coechipier în consiliul din această seară.

Citeste si: Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies