Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

,
Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu, despre Elena Marin
Dialog între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu

Între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu are loc un dialog greu de imaginat, iar subiectul principal este colega lor Elena Marin. Sebi face aluzii grave la adresa coechipierei sale și afirmă că nu o mai suportă.


In articol:

O nouă ediție Survivor România 2021 a început cu dezvăluiri incredibile făcute de unii concurenți din echipa Faimoșilor. Sebi și Cosmin sunt surprinși purtând o discuție inimaginabilă despre coechipiera lor Elena Marin. Sebi face afirmații dure la adresa Faimoasei, iar Cosmin nu-l contrazice.

Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu, dezvăluiri greu de imaginat despre Elena Marin la Survivor România 2021

În tabăra Faimoșilor apele nu s-au liniștit în urma nenumăratelor conflicte dintre Zanni și Elena Marin. Unii concurenți din echipa roșie au ajuns în punctul în care nici ei nu îi mai suport nazurile Elenei. Camerele au surprins un dialog greu de imaginat între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu, iar subiectul principal este chiar Elena Marin. Sebi face destăinuiri incredibile, ba chiar afirmă că nu o mai suportă pe colega sa de echipă.

Sebi:”Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena, nu o mai suport deja...”

Cosmin:”Pe Elena sau situația?”

Sebi:”Nici pe Elena, nici situația.”

Cosmin:”Băi, asta e o situație care după părerea mea nu o să se termine niciodată, pentru că ea în sinea ei crede că are dreptate, Zanni sau cu cine mai are conflicte, la fel cred că ei au dreptate.”

Sebi:”Tu cine zici că are dreptate?”

Cosmin: ”Pai dacă ma întrebi pe mine, dreptatea este într-o parte și în alta, dar din punct de vedere al faptului că Elena e prefăcută, sau nu prefăcută, că ia toate chestiile, problemele prea personal și cu totul sunt de acord.”

Cosmin Stanciu Survivor Romania
Cosmin Stanciu, dezvaluiri despre Elena Marin

În urma războiului care s-a declanșat între Zanni și Elena se pare că mai mulți concurenți s-au aliat cu Zanni și sunt de părere că Elena este o prefăcută și se victimizează prea mult.

Zanni s-a alăturat discuției celor doi, dar a preferat să nu răspundă concluziilor coechipierilor săi.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 12 martie 2021- VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

Zanni, Cosmin și Sebi
Discutie intre Faimosi

”După cum vedeți nici nu vă răspund la treaba asta, eu am preferat de mult să închid subiectul asta, eu mă reaprindeam doar atunci când ea începea să plângă din nou la consilii pe chestii care deja au trecut.

Eram gen: bă, cine pune botul la așa ceva, n-am treabă.”, a spus Zanni.

Sebi este de părere că, nu trebuie să se mai dea importanță acestei discuții Zanni-Elena, consideră că Faimoasa nu are niciun rol în emisiune. Se pare că Elena este vizată de colegii săi, iar încredere în ea a scăzut foarte mult.

Citeste si: Motivul pentru care Jador nu a fost prezent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Ce s-a intamplat cu Faimosul?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

Deși vaccinații transmit coronavirusul, INSP dă vina pe ei pentru creșterea cazurilor: În octombrie, așteptăm 15.000 pe zi

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Final spectaculos la jocul de Quiz, la Survivor România! Cine a câștigat premiul pus în joc?

Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă al săptămânii? Ce echipă se va bucura de premiul delicios

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies