Final spectaculos la jocul de Quiz, la Survivor România! Cine a câștigat premiul pus în joc?

,
Miza jocului de Quiz
Cine va câștiga jocul de Quiz?

Faimoșii și Războinicii au avut parte de un joc senzațional de Quiz, iar premiul a fost pe măsura așteptărilor. Cine a câștigat premiul pus în joc?


In articol:

După ce s-au luptat cu toate forțele pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021, a venit rândul ca Faimoșii și Războinicii să se dueleze într-un joc amuzant de Quiz. Miza jocului este una incredibilă.

Cine a câștigat jocul de Quiz?

Care este miza jocului de Quiz?

Faimoșii și Războinicii au avut parte de un joc relaxant, după lupta pe care au dus-o pe traseu în jocul de recompensă. Înainte de a da startul jocului de Quiz, Daniel Pavel a anunțat miza jocului. Echipa câștigătoare se va putea bucura de un cheesecake, fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi câte o felie de prăjitură.

Faimoșii și Războinicii trebuie să-și pună în aplicare talentul la desen. Jocul se va juca în echipe, câte doi concurenți din fiecare echipă. Unul dintre concurenți va desena pe o tablă cuvântul pe care Daniel Pavel îl va pune la dispoziție, iar celălalt concurent trebuie să-l ghicească. Echipa care va ghici cele mai multe cuvinte va câștiga premiul pus în joc, câte o felie de cheesecake.

”Vă amintesc că echipa care va ghici cele mai multe cuvinte într-un minut este echipa care va câștiga punctul.

O să jucăm până la cinci. Echipa care va ajunge prima la cinci se va bucura de câte o felie din...ce era aici?...cheesecake.”, a anunțat Daniel Pavel.

Premiul jocului de Quiz
Cheesecake cu fructe

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă al săptămânii? Ce echipă se va bucura de premiul delicios

Cine a câștigat jocul de Quiz?

Jocul de Quiz din această seară le-a dat posibilitatea concurenților să-și pună imaginația în aplicare, dar mai ales talentul la desen.

Jocul de Quiz a fost deschis de Sindy și de Sorin de la Războinici care au răspus la un singur cuvânt. Sorin a reușit să ghicească un sigur cuvânt. Elena și Moroșanu au fost cei care au participat primii din echipa Faimoșilor la jocul de Quiz.

Sorin și Sindy
Sorin și Sindy au deschis jocul de Quiz

Dupa o serie de cuvinte hazli de ghicit, care mai de care mai amuzante, Faimoșii au reușit să aducă victoria în jocul de Quiz, ei au reușit să ajungă primii la scorul de cinci și să se bucure de premiul delicios. Jocul a fost foarte strâns între Faimoși și Războinici, scorul final a fost de 4-5 pentru echipa roșie.

După ce au pierdut jocul de recompensă, Faimoșii au reușit să se bucure de un desert câștigat la jocul de Quiz.

Citeste si: RECOMPENSA din această seară de la Survivor România 2021 este incredibilă. Faimoșii și Războinicii sunt în delir. Ce premiu pot câștiga concurenții?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă al săptămânii? Ce echipă se va bucura de premiul delicios

Dovezi că actul de justiție în R. Moldova este grav afectat. Un nou scandal în care este vizat Procurorul General: Un vicepreședinte de judecătorie îl acuză

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Se încing spiritele la Survivor România 2021. Moroșanu și Starlin sunt la cuțite: ”Ți-e frică de mine...”

RECOMPENSA din această seară de la Survivor România 2021 este incredibilă. Faimoșii și Războinicii sunt în delir. Ce premiu pot câștiga concurenții?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies