Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

,
Culiță Sterp și Starlin
Culiță Sterp, conflict cu Starlin[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție Survivor România are loc în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vom avea astăzi un joc foarte important la Survivor România, cel pentru imunitate. Ambele echipe vor da totul pentru a câștiga jocul, însă o singură echipă va câștiga, iar cealaltă va trebui să nominalizeze un concurent din interiorul ei pentru eliminare.

Datorită mizei foarte importante, vor exista și tensiuni, iar Culiță Sterp, de la Faimoși și Starlin, de la Războinici vor fi implicați într-un conflict. Cei doi se vor apropia unul de altul, ca doi cocoși, însă nu va fi vorba de violență fizică.

Vezi Online Video ediția de joi, 11 martie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

În interiorul echipei Faimoșilor este arhicunoscut războiul dintre Zanni și Elena Marin. În emisiunea de astăzi vom afla că există și alți Faimoși care au o problemă cu Elena, unul fiind Sebastian Chitoșcă.

"Nu se mai termină odată cu prefăcuta asta de Elena, n-o mai suport deja. Prefăcută, ia toate lucrurile personal", spune Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă are și el o problemă cu Elena Marin[Sursa foto: captura video Kanal D]

Zanni va mărturisi că el este doar pentru el în competiția Survivor România și că nu îl interesează de echipa Faimoșilor.

"Nu mă interesează deloc de echipă, mă interesează doar de mine.

Așa sunt toți, dar nu vrea să recunoască niciunul", spune Zanni la testimoniale.

Zanni Survivor România
Zanni recunoaște că nu îl interesează echipa Faimoșilor[Sursa foto: captura video Kanal D]

Zanni asemuia jocul Survivor cu viața lui!

Zanni mărturisea că jocul Survivor România se aseamănă cu viața lui. "Te lupți, dai totul să mănânci și uneori tot nu mănânci", spunea Zanni.

Zanni are o poveste de viață tulburătoare. El a crescut la orfelinat și a trecut prin numeroase greutăți până când a ajuns un artist cunoscut în România.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii.

Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, povestea Zannidache. 

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Simona Hapciuc, o nouă operație estetică: „Sunt în căutare de medic! Vreau să fac o a doua...” Ce planuri are fosta concurentă de la Survivor România 2021

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc, o nouă operație estetică: „Sunt în căutare de medic! Vreau să fac o a doua...” Ce planuri are fosta concurentă de la Survivor România 2021

Tratamentul cu anticorpi monoclonali împotriva Covid-19 urmează să fie autorizat în SUA

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Motivul pentru care Jador nu a fost prezent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Ce s-a intamplat cu Faimosul?

Simona Hapciuc, reacție dură la adresa unui Faimos: „E nul, nu reprezintă nimic!” Despre cine este vorba?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies