Cine este Zannidache de la Survivor Romania 2021! Povestea tulburatoare de viata a Faimosului abandonat de parinti si crescut in orfelinat pana la sase ani

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 ian 2021, 15:01
Zannidache a adus deja puncte bune echipei Faimosilor

Zannidache spune ca este poate unul dintre cei mai pregatiti concurenti pentru a face fata provocarilor de la Survivor Romania 2021.

Zannidache este unul dintre cei 12 Faimosi pregatiti sa infrunte provocarile de la Survivor Romania 2021, competitie care a spulberat audientele in cele doua zile de difuzare de pana acum. Ceea ce il recomanda pentru acest show  pe Zannidache este insasi viata care nu a fost deloc usoara pentru el sau mai bine spus i-a fost cumva potrivnica.

Zannidache are o poveste de viata tulburatoare

Citeste si: Cum a fost surprinsa Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, la ceas de seara in timp ce Faimosul se zbatea pe traseul din Republica Dominicana!

Zannidache a avut noroc atunci cand Alex Velea l-a luat sub aripa lui recunoscand in el un potential talent. Se stie ca Alex face astfel de lucruri cu tinerii talentati, insa defavorizati din multe puncte de vedere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Zannidache a crescut in orfelinat pana la sase ani

Citeste si: Motivul real pentru care Jador a venit la Survivor Romania 2021: "Isi bate joc de mine, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine"

Dar, pana sa ajunga sa colaboreze cu Velea, Zannidache a avut un parcurs sinuos si nu ii e teama sau rusine sa recunoasca asta.

Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zannidache a crescut în condiții greu de imaginat. Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui avea să se schimbe. „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.
Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache. 

Alex Velea recunoaste si el ca Zanni, in ciuda varstei, caci are doar 22 de ani, este un om mult mai matur decat pare si asta datorita experientelor prin care a trecut.

"El pare super nebun, dar este atât de cerebral, e ancorat în realitate, visează mult și e normal să viseze mult pentru că e puști, simte ce se întâmplă cu el și e gata să facă orice pentru a-și atinge scopul, la modul frumos, nu meschin! Adică este muncitor, nu e gata să calce pe cadavre pentru a reuși, e prietenos, este exact așa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei, simplu! Dacă nu era așa, nu-l luam cu mine!”, a povestit Alex Velea.