Simona Hapciuc, reacție dură la adresa unui Faimos: „E nul, nu reprezintă nimic!” Despre cine este vorba?

Author: Amalia Georgescu
Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România
Sursa: Instagram

Decizia Faimoșilor de a o nominaliza spre eliminare a fost greu de acceptat pentru Simona Hapciuc. După eliminarea din competiție, Faimoasa și-a exprimat părerea despre fiecare concurent. Despre cine a spus că este nul ca persoană?

Simona Hapciuc a fost foarte dezamăgită de faptul că a părăsit competiția Survivor România 2021 mult prea devreme, aceasta punând eliminarea ei pe seama unei strategii făcute de Faimoși. După ce a ajuns acasă, fosta concurentă de la Survivor România 2021 nu s-a ferit să spună tot ce crede despre foștii colegi de echipă.

Simona Hapciuc, dezvăluire incredibilă despre un Faimos: „Cu el sau fără el...”

Simona Hapciuc este o persoană asumată și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Timpul petrecut în Republica Dominicană a ajutat-o să își facă o părere despre colegii de echipă, astfel că după ce s-a întors în țară, vedeta a dezvăluit cum este fiecare concurent în parte și ce nu se vede la televizor.

Dacă despre Culiță Sterp a spus că este fals și că imaginea pe care o

promovează în cadrul competiției este complet diferită de realitate, acum, Simona Hapciuc a făcut comentarii acide la adresa unui alt concurent din echipa Faimoșilor. Este vorba despre Cosmin Stanciu.

Citeste si: Simona Hapciuc, dezvaluiri nestiute despre Elena Marin dupa scandalul momentului dintre ea si Zanni:"Are niște traume, am vorbit despre asta câteva săptămâni..."

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a spus despre Cosmin Stanciu că

nu este o persoană asumată și că nu face altceva decât să se lase condus de alții, iar că în cadrul show-ului de televiziune se ghidează după ceea ce spune Zannidache. Simona Hapciuc l-a descris pe Cosmin ca fiind un personaj nul și care nu reprezintă nimic.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

„Deoarce îi place să fie condus de alții (în cazul acesta de Zanni) pentru a nu-și asuma discuții, păreri și pentru a avea scuze pentru diferite acțiuni. E nul, nu reprezintă nimic ca personaj. Cu el sau fără el e 0.”, a spus Simona Hapciuc despre Cosmin Stanciu.

ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021. Finalistul Survivor 2021 a răbufnit după ce s-au închis camerele

Simona Hapciuc a fost eliminată din echipa Faimoșilor în urmă cu mai multe săptămâni. Chiar dacă aceștia au pus nominalizarea pe seama problemei cu genunchiul pe care vedeta o are, aceasta este convinsă că accidentarea a fost doar un pretext și că alte au fost motivele reale pentru care a fost votată spre eliminare.

După ce a revenit în țară, Simona Hapciuc și-a dedicat majoritatea timpului băiețelului ei, având în vedere că micuțul i-a lipsit enorm în perioada în care a fost plecată în Republica Dominicană.

Citeste si: Simona Hapciuc, atac dur la adresa lui Culita Sterp! Ce i-ar fi facut Faimosul concurentei si nimeni nu a stiut pana acum. Totul are legatura cu baietelul ei, Dimitrie

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.