Zanni, dezvăluiri incredibile după ce a fost nominalizat de Elena Marin în Consiliu: ”Aici se joacă o carte...” Faimosul a spus totul despre coechipiera sa

,
Zanni a fost propus spre eliminare de Elena
Zanni, dezvaluiri dupa nominalizare

Zannidache s-a numărat printre cei propuși spre eliminare la consiliul de săptămâna trecută, iar cea care l-a propus a fost nimeni altă decât rivala sa Elena Marin. Faimosul a făcut primele dezvăluiri după consiliul de eliminare.


In articol:

Zanni nu se aștepta ca Elena Marin să iasă pe primul loc în preferințele publicului, dar mai ales ca el să fie propus spre eliminare. Faimosul a făcut dezvăluiri incredibile despre coechipiera sa Elena Marin.

Zanni a spus totul despre nominalizarea Elenei Marin

Războiul dintre Zanni și Elena Marin continuă și nu dă semne că s-ar sfârși prea curând. Surpriza cea mai mare a fost la consiliul de eliminare. Elena Marin a ieșit pe primul loc în preferințele publicului și i-a revenit decizia de a propune un coechipier din echipa sa spre eliminare. Faimoasa nu a stat prea mult pe gânduri, iar decizia ei a fost nimeni altul decât cel care îi face zile fripte de ceva timp, Zanni.

Zanni nu se aștepta ca Elena Marin să iasă favorita publicului, este de părere că se joacă un joc pe care el nu l-ar putea juca niciodată. Faimosul a mai spus că în ochii Elenei s-a putut vedea dorința de a-l elimina din competiție.

” Aici se joacă o carte pe care n-aș putea să o joc...Eram puțin așa...bă, fii atent fata asta m-a băgat un pas la eliminare, nu pot să zic, nu o uram, când a făcut treaba asta mă privea într-un fel și am simțit foarte clar

că ea își dorea ca eu să ies. Mi-a aruncat o privire d-aia de duel: A te credeai deștept Zannidache. Nu pot să zic că e prost jucat, aia e atâta timp cât m-a făcut, mă simt făcut din orice punct de vedere, la un pas ca să fiu afară, deja mă gândeam cui să-i dau pătura mea.”, a spus Zanni după ce a fost propus spre eliminare.

Elena a iesit favorita publicului
Elena Marin l-a propus pe Zanni la consiliu

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 11 martie 2021- VIDEO. Zanni continuă războiul cu Elena Marin!

Faimosul a dezvăluit că o parte din el este pregătită de duel, iar alta îi spune că ar trebui să o lase pe Elena Marin să-și facă show-ul.

”Nu pot să ma victimizez, să dramatizez, știu în ce m-am bagat aici, pentru lucruile care se întâmplă aici știm cu toții că în viața reală nu te ajută cu nimic

să dramatizezi, să victimizezi...Ea m-a provocat, prima oară m-am abținut pentru că știu că nu e bine să te cerți cu o femeie și a doua oară când m-a provocat am fost eu însumi...am zis gata”, a mai spus Zanni.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

Speriată de tulpina braziliană, Franța interzice orice zbor înspre și dintre țara sud-americană

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Survivor România 2021. Zanni, razboi total cu Elena Marin dupa nominalizarea din Consiliul de Eliminare:"Joaca o carte pe care n-as putea sa o joc..."

Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies