Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

,
Andreea Antonescu,
Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi!

Andreea Antonescu se numără printre cei care riscă să plece acasă în această săptămână după ce a fost nominalizată de către colegii ei. Faimoșii au criticat-o aspru pe artistă.


In articol:

Competiția Survivor România 2021 devine din ce în ce mai grea. Concurenții luptă cu toate forțele pentru a câștiga cât mai multe probe și pentru a rămâne cât mai mult în Republica Dominicană. Astfel, Faimoșii încearcă să elimine verigile slabe, iar Andreea Antonescu este și ea printre acestea, potrivit colegilor ei.

Faimosii
Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

Citeste si: Survivor România 2021. Situatie fara precendent intr-un Consiliu de Nominalizare. Daniel Pavel face un nou ANUNT!

Andreea Antonescu, criticată de Faimoși!

Faimoșii au pierdut câțiva concurenți, deoarece abilitățile lor sportive nu se ridică la nivelul acestui joc sau psihicul nu îi mai ajută să meargă mai departe. Strategia concureților este să-i elimine pe cei mai slabi, pentru a rămâne doar cei puternici, care pot aduce puncte și avatanje echipei.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, criticată de Faimoși!

Andreea Antonescu este considerată una dintre cele mai slabe concurente și a fost nomnalizată pentru eliminare de tri ori consecutiv, însă din fericire pentru ea, a avut noroc și a scăpat de eliminare, însă nu se știe cât va ma rămâne în Republică.

Ediția din această seară, 13 martie, este una extrem de interesantă. Concurenții luptă pentru al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Andreea Antonescu se numără printre concurenții care au intrat de curând în competiție. Artista nu a reușit deloc să se facă plăcută în rândul colegilor. Din contră, a intrat în conflicte cu mulți dintre ei.

Citeste si: Prima nominalizare a săptămânii la Survivor România 2021! Cine a fost propus spre eliminare

În ediția din această seară, 20 martie, Andreea este criticată de către băieții din echipă, care consideră că nu are ce căuta

în această competiție, pentru că nu aduce puncte și nu va reuși niciodată să ajungă la un nivel demn de un astfel de concurs. Faimoșii își doresc ca Andreea să fie eliminată, pentru că nu are ce căuta în Republică.

Mai mult, ea este acuzată și de faptul că dezbină echipa, pentru că tot ce a făcut până acum a fost să provoace certuri și scandaluri. Andreea Antonescu a fost numită îmbârligătoare și falsă, pusă doar pe fapte rele.

Ieri, 19 martie, după ce au pierdut meciul de imunitate, Faimoșii au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. În urma votului, s-a constatat faptul că Andreea a fost din nou propus să plece acasă de către colegii lui. 

Zanni vrea să o trimită acasă pe Andreea Antonescu

Citeste si: Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

Andreea Antonescu a reușit deja să atragă critici la adresa ei.

Controversatul Zanni, care deja a fost implicat într-o mulțime de certuri cu colegii săi, nu a lăsat-o în pace nici pe Andreea și deja a început să o atace. 

Totuși, are o părere proastă despre ea și crede că nu va face față deloc acestei competiți și nu se va mobiliza, oricât va încerca. Zanii spune despre noua sa colegă că este foarte stângace și nu-și poate controla corpul așa cum trebuie și nu are nicio șansă în această competiție grea.

"Mie mi se pare că în momentul în care este a treia oară... mie mi se pare că atitudinea ei când vorbește nu este umilă. Având în vedere că noi am pierdut o imunitate... noi luptam, dar pentru ce luptam? Noi daca câștigăm, o protejm pe ea. Când suntem la consilii, când este întrebată de domnul Dan, ea e puțin rățoită. Și ea și Nemeș râdeau când le întrebau domnul Dan dacă se așteptau. Nu asta e atitudinea când echipa își rupe picioarele pentru tine. Tu chiar ne tragi în jos, vizibil.", a spus Zanni.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

USR, acuzații dure la adresa Ministerului Energiei și ANRE: 'De la 1 ianuarie, 5,5 milioane de români vor avea o explozie a preţului'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Culiță, probleme grave de sănătate la Survivor România. Faimosul a ajuns de urgență la spital

Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de Jador la Survivor România 2021. Ce problemă de sănătate are artistul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies