Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

,
Jador și Sorin
Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021.

Scandal uriaș la Survivor România. Sorin și Jador au ajuns la "cuțite" și jigniri. Ce i-a reproșat Razboinicul fostului concuent de la Puterea dragostei?


In articol:

Crește tensiunea la Survivor Romania și izbucnește un conflict spontan între Jador și Sorin. În timpul primului joc de imunitate din această săptămână, cei doi concurenti și-au aruncat vorbe grele. De ce s-au certat cei doi supravietitori din Republica Dominicana? 

Jador și Sorin
Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări

Citeste si: Culiță, probleme grave de sănătate la Survivor România. Faimosul a ajuns de urgență la spital

De la ce a pornit disputa dintre Sorin și Jador?

În ediția de aseară, 18 martie, Jador a revenit pe banca Faimoșilor, alături de colegii lui, care au fost șocați când l-au văzut, deoarce artistul a apărut în cârje și cu piciorul în ghips.

Jador nu poate intra pe traseu, momentan, pentru ca u a primit acceptul medicului. Cu toate acestea, cântărețul de muzică de petrecere își susține echipa de pe margine, până se vindecă complet.

În această seară, în timpul primului joc de imunitate din această săptămână, Jador a încercat să-i descurajeze și demoralizeze pe Războinici. 

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

În timpul meciului, Jador și Sorin au avut parte de un schimb dur de replici.

Faimosul susține că Sorin a încercat să dea afară cei mai buni oameni din echipă, iar Războinicul a avut o ieșire nervoasă care a rezultat în acuzații grave la adresa lui Jador. 

Sorin este convins că Jador doar se preface că este lovit la picior și că ar putea intra, de fapt, pe traseu.

"Ești cel mai slab din echipă! Albert, daca nu îl votezi... nu mai ești șeful meu.",

a spus Jador.

"Ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Te prefaci, stai sa mănânci, stai degeaba aici. Dacă pierd, eu măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac. Ești angajat aici ca un clovn", i-a transmis Sorin adversarului său.

"Votati-l sa se ducă acasa. A votat oamenii buni din echipa asta.

L-a votat pe Buturugă, care era cel mai bun.", a adaugat Jador.

"Băi, nebunule, l-am votat eu singur?! Vezi-ti de treaba ta, papagalule! Ești un clovn. Ești prost de bubui.", i-a transmis Sorin  lui Jador.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de Jador la Survivor România 2021. Ce problemă de sănătate are artistul

Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies