Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

,
Culita si Daniela
Culita, cum l-a cucerit Daniela Iliescu

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021 cu un parcurs uimitor. Artistul a povestit înainte de a pleca în Republica Dominicană cum l-a cucerit iubita sa.


In articol:

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Faimosul are un parcurs incredibil și a dovedit că este un adevărat supraviețuitor în jungla dominicană.

Înainte de a pleca în competiție, artistul a dezvăluit cum l-a cucerit iubita sa, Daniela Iliescu, dar și cu ce gânduri a plecat în Republica Dominicană.

Culiță Sterp, dezvăluiri despre cum spera că va fi la Survivor România 2021

Culiță Sterp a dezvăluit într-un interviu pentru Viva, înainte de a pleca la Survivor România 2021, ce l-ar putea enerva cel mai mult în competiție și cu ce gânduri va pleca. Așa cum a demonstrat pe parcursul competiției, la fel a spus și înainte să plece că nu va tolera nedreptatea.

”Nu aș accepta nedreptatea. Sunt un om corect, mă enervez foarte greu. Cel mai mult mă încred în Dumnezeu. Nu-s genul de om care să se dea în spectacol. Este bine să știi când să vorbești și când să taci. Cred că o să fiu irascibil din cauza lipsei mâncării, nu-s pretențios la mâncare, mănânc orice, numai carne să fie.”,

a declarat Culiță Sterp pentru Viva.

Culita, inainte de competitia din Republica Dominicană
Culita, inainte sa plece la Survivor Romania

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

Culiță Sterp a fost cerut în căsătorie de admiratoarele sale

Artistul a mărturisit că primea foarte multe declarații de dragoste de la fanele sale, ba chiar a fost cerut în căsătorie de sute de ori, însă o singură femeie i-a furat inimia, iar aceea este mama copilului său.

”Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste din partea admiratoarelor. Fetele din ziua de azi sunt mai îndrăznețe decât băieții. Am primit sute de cereri în căsătorie până acum. Mă amuz când le primesc, uneori mă uit să văd cine sunt fetele care mă vor de soț. Mi s-a întâmplat să vină soții cu soțiile lor, când cântam, să-mi spună că partenerele lor mă plac sau să mă roage să fac o poză.

”, a mai spus Culiță pentru sursa citată.

Culita a fost cerut in casatorie
Culita, cerut in casatorie de sute de femei

Citeste si: Cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp? Ce spune frumoasa tanara daca Faimosul nu va fi langa ea in momentul nasterii

Culiță: ”Daniela este deșteaptă și frumoasa”

Cea care i-a furat inima Faimosului de la Survivor România 2021 este Daniela Iliescu, cea care îi va dărui artistului primul său copil. Culiță Sterp urmează să devină tată de băiat, el are o părere foarte bună despre partenera sa și pare că se completează foarte mult unul pe celălalt.

”Este o femeie care mă înțelege și este alături de mine în orice moment. Este bună la suflet, harnică și gospodină. Ține cu casa și nu-și vorbește de rău bărbatul de față cu alții. Daniela este deșteaptă și frumoasă, pentru că, să fim sinceri, contează mult și aspectul fizic.”, a mai spus Faimosul pentru sursa citată.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

Medic italian care a tratat sute de pacienți COVID acasă a murit răpus de virus

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp? Ce spune frumoasa tanara daca Faimosul nu va fi langa ea in momentul nasterii

Jador la mana lui Culita Sterp? Cine arunca bomba despre relatia celor doi Faimosi de la Survivor Romania 2021:"Este folosit..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies