Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

,
Culiță Sterp, concurent la Survivor România 2021
Culiță Sterp, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp este iubit de toată familia, astfel că deși este plecat de luni bune la Survivor România 2021, cei dragi nu se pot obișnui cu absența lui. Ce a dezvăluit cumnatul Faimosului?


In articol:

În familia lui Culiță Sterp urmează o mulțime de momente fericite și chiar dacă familia îl susține în competiția Survivor România 2021, cei dragi și-ar fi dorit ca Faimosul să fie acasă pentru a se putea bucura împreună de tot ceea ce urmează.

Sora lui Culiță Sterp se pregătește să devină mamă pentru prima oară, dar cu toate acestea, cumnatul lui Culiță a dezvăluit că nu se poate bucura așa cum și-ar fi dorit. Care este motivul?

De ce și-ar dori cumnatul lui Culiță Sterp ca Faimosul să se întoarcă acasă?

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021, mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul ei copil. Obișnuiți să facă totul în familie, cumnatul Faimosului a dezvăluit că și-ar fi dorit să fie și Culiță acasă în momentul în care Ileana va naște, dorind să împărtășească cu el momentele de fericire.

Cumnatul lui Culiță Sterp: Mi-e ciudă că nu e Culiță aici. 

Ileana Sterp: De ce? Pe când nasc eu?

Cumnatul lui Culiță Sterp: Voiam să ne petrecem puțin.

Ileana Sterp a surprins discuția în mașină, iar ulterior a dezvăluit că soțul ei și-ar fi dorit să îl aibă alături pe Culiță în momentul în care va deveni tată și să sărbătorească așa cum se cuvinte acest eveniment important.

„Voia să fie Culiță acasă în ziua în care nasc eu ca să se bucure împreună.”, a scris Ileana Sterp pe instagram.

Citeste si: Cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp? Ce spune frumoasa tanara daca Faimosul nu va fi langa ea in momentul nasterii

Mesajul postat de Ileana Sterp pe instagram
Mesajul postat de Ileana Sterp pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Chiar

dacă și-ar dori ca Faimosul de la Survivor România 2021 să vină cât mai repede acasă, familia îl susține pe Culiță Sterp în tot ceea ce face în cadrul competiției, iar cei dragi speră ca acesta să ajungă cât mai departe și chiar să aducă acasă marele trofeu. 

Dorul de casă este mare, iar Culiță Sterp se emoționează de fiecare dată atunci când se gândește la familie, mai ales că acasă îl așteaptă iubita lui care este însărcinată și care în scurt timp va aduce pe lume primul lor copil.

Cei dragi îi simt tot mai tare lipsa, însă nu își doresc ca Faimosul să fie eliminat din competiție, având în vedere că se descurcă foarte bine pe trasee și are șanse mari să câștige marele premiu.

Citeste si: Ce mesaj ar fi primit Culiță Sterp din partea mamei Geta dacă ar fi câștigat jocul de comunicare la Survivor România 2021? Cuvintele care l-ar fi emoționat până la lacrimi

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Mesajul Danielei Iliescu pentru cea mai importanta persoana din viata ei! Iubita lui Culita Sterp a publicat imagini in premiera cu mama ei

Uite cum are grija fratele Danielei Iliescu de ea, in timp ce iubitul ei se afla la Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies