Ce mesaj ar fi primit Culiță Sterp din partea mamei Geta dacă ar fi câștigat jocul de comunicare la Survivor România 2021? Cuvintele care l-ar fi emoționat până la lacrimi

,
Mama Geta și Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021
Mama Geta și Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare de săptămâna trecută la Survivor România 2021, astfel că au ratat șansa de a-și revedea mamele. Ce mesaj ar fi primit Culiță Sterp din partea mamei Geta?


In articol:

Miza jocului de comunicare de săptămâna trecută a fost una uriașă, iar concurenții din ambele echipe au luptat cu toate forțele pentru a ieși învingători și a-și revedea mamele preț de câteva secunde. Războinicii au obținut victoria, astfel că Faimoșii au ratat ocazia de a primi mesaje video din partea mamelor sau a figurilor materne din viețile lor.

Ce mesaj a înregistrat mama Geta pentru Culiță Sterp?

Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp. Ce i-a transmis concurentului de la Survivor România 2021?

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare de la Survivor România 2021 și nu au mai putut vedea mesajele venite din partea mamelor. Cu toate acestea, mama Geta a ținut ca toți cei care îl susțin pe Culiță Sterp să afle mesajul pe care acesta l-ar fi primit dacă Faimoșii ar fi ieșit învingători. 

Citeste si: Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

Vizibil emoționată, mama Geta i-a transmis un mesaj de suflet lui Culiță Sterp și i-a cerut acestuia să se întoarcă acasă cu trofeul, având încredere că are șanse reale să câștige competiția. 

„Mesaj pentru Culiță! Acest mesaj trebuia sa ajungă la Culiță, dar din păcate echipa lui a pierdut.

Abia aștept sa îl revăd: Culiță, dragul mamii, îți doresc o primăvară frumoasă în suflet, așa cum este sufletul tău bun și răbdător. Eu eram obișnuită, de 8 martie, să îmi aduci tu flori, unele cadouri și acum, de data aceasta, nefiind acasă, am făcut eu un tricou pentru că eu sunt fana numărul 1 a ta și îți doresc să vii învingător că știu că poți, ești un mare luptător.
Te iubesc mult, te așteptăm acasă cu toții să vii cu trofeul. Să nu faci ca Iancu, să îmi faci figura! Ești cel mai bun, cel mai frumos și ai un suflet minunat. Te iubim cu toții. Aici, acasă, e totul bine. Sarcina Danielei decurge normal, se simte foarte bine și când o să vii o să ai cel mai mare cadou de pe pământ, un băiețaș frumos ca tine, mare ca tine.
Bravo, îți ținem pumnii.”
, acesta este mesajul pe care Culiță Sterp l-ar fi primit dacă echipa Faimoșilor ar fi câștigat jocul de comunicare. 

Culiță Sterp alături de mama lui, Geta
Culiță Sterp alături de mama lui, Geta[Sursa foto: Instagram]

Nu mai este un secret pentru nimeni că mama Geta are o relație foarte bună cu toți copiii ei și că este mândră de fiecare în parte. Dacă în urmă cu un an îl susținea pe Iancu în competiția Survivor România 2021, acum, mama Geta este cea mai mare susținătoare a lui Culiță Sterp, astfel că nu ratează nicio ediție a emisiunii. 

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mesajul Danielei Iliescu pentru cea mai importanta persoana din viata ei! Iubita lui Culita Sterp a publicat imagini in premiera cu mama ei

Alexandru Rafila ACUZĂ că gestionarea pandemiei a scăpat de sub control în mandatul lui Vlad Voiculescu: I-au lipsit viziunea, acțiunea și asumarea

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Mama Geta, primele declarații despre cum a aflat sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță îl așteaptă: ”Tu o să ai băiat”

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies