Faimoșii și Războinicii, în lacrimi la Survivor România 2021. Miza jocului de comunicare este uriașă și i-a emoționat pe concurenți

,
Concurenții de la Survivor România 2021, emoționați înaintea jocului de comunicare
Concurenții de la Survivor România 2021, emoționați înaintea jocului de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară, Faimoșii și Războinicii se vor întrece pe traseu în jocul de comunicare, iar premiul pe care îl pot câștiga i-a făcut pe concurenți să se emoționeze. Care este miza?


In articol:

Înaintea jocurilor de comunicare, Faimoșii și Războinicii se emoționează aproape de fiecare dată și scot la suprafață latura lor sensibilă. Dorul de cei dragi este din ce în ce mai mare, astfel că de fiecare dată când gândul le zboară acasă, concurenții de la Survivor România 2021 izbucnesc în lacrimi.

Care este miza jocului de comunicare din această seară?

Faimoșii și Războinicii au izbucnit în lacrimi înaintea jocului de comunicare. Ce premiu este pus în joc?

Faimoșii și Războinicii așteaptă cu nerăbdare jocurile de comunicare de la Survivor România 2021, aceasta fiind singura lor șansă de a afla vești din partea celor dragi. În această săptămână, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, le-a pregătit o nouă surpriză concurenților. Echipa care va câștiga jocul de comunicare va primi mesaje video din partea mamelor sau din partea figurilor materne din viețile concurenților.

„Există un om, în viețile noastre, care tot timpul te va apăra și se va gândi la tine cu rugăciuni, cu drag. Echipa câștigătoare primește mesaje video de la mame sau de la figurile materne din viețile voastre.”, a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

Anunțul făcut de Daniel Pavel i-a emoționat profund

pe concurenții din ambele echipe, astfel că unii dintre ei nu și-au mai putut stăpâni lacrimile. Premiul este unul important și pentru care concurenții sunt hotărâți să lupte până la epuizare. Având în vedere că se apropie 8 Martie, Ziua Mamei, iar Faimoșii și Războinicii nu vor putea fi prezenți alături de mamele lor, aceștia își doresc să câștige jocul de comunicare pentru a primi un mesaj din partea acestora.

Fără să mai prelungească suspansul, Daniel Pavel le-a dezvăluit concurenților traseul pe care vor lupta în această seară, în cadrul jocului de comunicare.

„Pentru a câștiga jocul pentru comunicare din această seară concurenții intră în ring. Acolo, ei sunt legați la ochi și poartă la fiecare încheietură câte o brățară cu clopoței la mâini și la picioare pentru a-și semnaliza prezența oponentului. Se mișcă în ring, unul în fața celuilalt, fără să se vadă, cu scopul de a desprinde de pe spatele adversarului o bandană cu culoarea echipei respective.

Roșu dacă sunt Faimoși, albastru dacă sunt Războinici. În momentul în care desprind această bandană, cu iuțeală de mână trebuie să o ridice deasupra capului. Este nevoie de câștigarea a două runde pentru a aduce punctul echipei. În cazul în care fiecare concurent câștigă câte o rundă, vom avea runda decisivă. Dacă un concurent face două faulturi, avantajul merge la adversar. Echipa care va acumula prima 10 puncte este echipa care va câștiga jocul de comunicare de astăzi cu miza: mesaje video de la mame sau de la figurile materne din viețile concurenților noștri.”, a spus Daniel Pavel. 

Citeste si: Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

 

Citește-ne pe

Citește și:

Războinicii au nominalizat! Pe cine își doresc să trimită acasă în această săptămână? Concurentul care este în pericol de eliminare la Survivor România 2021

Ambasadorul României în SUA, discuție cu oficialii americani despre scutul de la Deveselu, după solicitarea Rusiei

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies