Mama Geta, primele declarații despre cum a aflat sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță îl așteaptă: ”Tu o să ai băiat”

,
Cultita va avea un baiat
Culita, tata de baiat

Mama Geta a vorbit pentru prima dată despre cum a aflată sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță Sterp îl așteaptă. Este în culmea fericirii după vestea primită că va fi bunică de băiat.


In articol:

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare în această săptămână, iar premiul câștigat de aceștea a fost unul neașteptat, fotografii de la cei dragi de acasă. Culiță a avut un moment extrem de emoționant, iubita lui Daniela Iliescu i-a trimis un colaj cu poze în care i se poate vedea burtica de gravidă, dar și o poză în care este ecografia bebelușului pe care

îl așteaptă și își anunță iubitul că va fi tată de băiat. Mama Geta a vorbit în premieră despre cum a aflat veste că Daniela va aduce pe lume un băiețel.

Cum a aflat mama Geta că Daniela și Culiță vor fi părinți de băiat?

Mama Geta a intrat în direct la Teo Show, unde a făcut primele declarații despre veste că Daniela Iliescu și Culiță vor fi părinți de băiat. Culiță știa că va avea o fetiță, iar vestea l-a luat prin surprindere, chiar crezând că Daniela îi face o farsă. La controlul pe care l-au făcut înainte de plecarea lui Culiță la Survivor România, medicul i-a anunțat că vor avea fetiță, însă se pare că a fost mult prea devreme, iar acum s-a dovedit că vor avea băiețel.

Mama Geta a povestit că nu știa că Daniela va avea băiat, ea și-a dorit ca prima dată să afle Culță, iar mai apoi să spună familiei. Aceasta a mai spus că înainte cu câteva zile până să afle Faimosul minunata veste, Daniela a fost în vizită pe la ei.

Mama Geta s-a uitat la ea și i-a spus că va avea băiat fără să știe sexul copilului.

”Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus ”tu fata după fața ta se vede clar că tu nu faci fată, tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta ”, și cum m-am uitat eu asa la ea zic: ”tu mai mult ca sigur ai băiat nu cred că ai fată” și ea zice ”da de unde ști”, a rămas foarte surpinsă, ”voiam să vă spun

că am fost la ecograf la Cluj”...când s-a dus i-a spus că are băiat.”, a declarat mama Geta.

Mama Geta a presimtit ca va fi baiat
Cum a aflat mama Geta sexul bebelusului

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Culiță în culmea fericirii, va fi tată de băiat

Veste pe care a primit-o la Survivor România l-a emoționat până la lacrimi pe Culiță, nu se aștepta să fie tată de băiat.

Acesta a mărturisit că pe fiul său și al Danielei îl va chema Mihai.

”Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”,  a spus Culiță entuziasmat.

”Zic, bă, dacă e o farsă, bă dacă, dar nu e întâi aprilie, mai este până la întâi aprilie...nu-mi vine să cred, când am văzut poza, prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat a dat-o din plâns în fericire, am plâns de fericire.”, 

a mărturisit Culiță după vestea primită.

Culita a plans de fericire
Culita emotionat pana la lacrimi

Citeste si: Culiță știa că va avea o fetiță, dar a primit vestea care a schimbat totul! Reacția lui incredibilă la Survivor România 2021! Daniela Iliescu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Cutremur de mare adâncime în zona seismică Vrancea, miercuri dimineață

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Catalin Morosanu, atac dur la adresa lui Culita Sterp la Survivor Romania 2021: "Va trada asa cum i-a facut si lui Jador" Ce ALIANTE s-au facut intre Faimosi ?

Ce face mama Geta de dorul lui Culiță Sterp? Incredibil cum a fost surprinsă mama concurentului de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies