Ei își vor revedea mamele! Emoții puternice pentru concurenții de la Survivor România 2021. Cine sunt câștigătorii jocului de comunicare?

,
Zanni si Marius, confruntare în jocul de comunicare de la Survivor România 2021
Zanni si Marius, confruntare în jocul de comunicare de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul de comunicare din această seară i-a determinat pe Faimoși și Războinici să dea totul pe traseu și să lupte până la epuizare pentru a obține victoria. Cine sunt câștigătorii?


In articol:

De fiecare dată când știu că îi pot revedea pe cei dragi, chiar dacă doar în fotografii sau prin intermediul clipurilor video, concurenții de la Survivor România 2021 dau tot ce au mai bun pe traseu pentru a câștiga jocul de comunicare. La fel s-a întâmplat și în această seară.

Cele două echipe au luptat cu toate forțele, dar doar una dintre ele a obținut victoria.

Momente emoționante la Survivor România 2021. Războinicii au câștigat jocul de comunicare 

Jocul de comunicare din această seară a fost presărat cu răsturnări de situație și foarte multă adrenalină. Dacă la începutul jocului concurenții s-au emoționat, iar unii dintre ei chiar au vărsat câteva lacrimi, ulterior, aceștia s-au mobilizat pentru a se descurca bine pe traseu. Lupta a fost una strânsă și ambele echipe au dovedit că își doresc premiul pus în joc, însă Războinicii au reușit să se impună pe traseu și să câștige jocul de comunicare al săptămânii.

Citeste si: Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

În această seară, scorul a fost deschis de Roxana Nemeș din echipa Faimoșilor.

Lupta a fosta una crâncenă, au existat nenumărate răsturnări de situație, iar în cele din urmă, Războinicii au înscris punctul final și au câștigat jocul. Punctul decisiv a fost adus de Marius pentru echipa Războinicilor. În confruntarea finală, acesta a intrat în ring și a luptat împotriva lui Zanni. 

În momentul în care au obținut victoria, concurenții din echipa Războinicilor s-au bucurat enorm, având în vedere că vor avea posibilitatea de a-și revedea mamele pentru câteva momente.

Acest gând i-a motivat încă de la început pe concurenți, lucru care s-a văzut în evoluția pe care au avut-o pe traseu. Aceștia au luptat cu toate forțele și, în cele din urmă, au ieșit învingători, scorul final fiind de 10 la 6 în favoarea Războinicilor. 

Concurenții din echipa Faimoșilor și-au dorit la fel de mult să obțină victoria, însă nu au reușit să facă acest lucru, chiar dacă, în această seară, ei au fost cei care au deschis scorul. 

Pentru ambele echipe urmează un consiliu de eliminare dificil și asta pentru că atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt în pericol să piardă un concurent. Andreea Antonescu este nominalizată spre eliminare din partea Faimoșilor, în timp ce Albert a fost nominalizat de Războinici. Votul publicului va face diferența, iar nominalizările pe care le vor face favoriții săptămânii pot da peste cap strategiile de până acum. 

Citeste si: Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această...

A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies