Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

,
Culita si Simona
Familia lui Culita răspunde acuzațiilor lui Simona Hapiciuc

Mama și sora lui Culiță au răspuns cuvintelor pe care Simona Hapciuc le-a adus la adresa Faimosului. Mama Geta a lămurit și situația în care a fost acuzată că-l discriminează pe Jador.


In articol:

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Faimosul a fost criticat dur de Simona Hapciuc, care în nenumărate rânduri i-a adus jigniri. Mama și sora lui Culiță au comentat cuvintele pe care fosta concurentă i le-a adus artistului.

Mama și sora lui Culiță au răspuns acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc

După întoarcerea de la Survivor România 2021, Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri dure la adresa lui Culiță în nenumărate apariții televizate. Fosta concurentă a spus despre Faimos că are o răutate calculată și că este misogin, după părerea ei ar fi trebuit să plece înainte ca ea să fie eliminată.

Mama Geta a dezvăluit că Simona a greșit foarte mult când a spus acele cuvinte despre Culiță, care are un suflet foarte bun.

”Deci aici a greșit total, răutate calculată, niciodată, niciodată. Culiță, dacă îl rogi sau nu îl rogi, te vede un om necăjit, supărat, nu știe cu ce să te ajute, deci aici a greșit total, că mai bine ca mine și ca sora lui, ca noi în casă nu-l cunoaște nimeni pe Culiță.”, a spus mama lui Culiță.

Sora Faimosului este de părere că Simona Hapciuc are ceva personal cu fratele său pentru că ea este singura care a adus acuzații la adresa lui, în timp ce ceilalți concurenți care au fost eliminați, atât de la Faimoși, cât

și de la Războinici i-au adus numai cuvinte de laudă.

Mama Geta a spus ca Simona greseste
Mama lui Culita despre acuzatiile Simonei

Citeste si: Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Mama Geta, despre relația cu Jador și familia acestuia

Mama Geta a fost acuzată că îl discrimiează pe Jador, invitată în emisiune la Teo Show, aceasta a fost întrebată dacă îl susține și pe Jador la Survivor România 2021.

”Noi îl susținem pe băiatul nostru prima dată...dar nu avem nimic Jador și chiar ne bucurăm, el a fost o pierdere foarte mare pentru că nu a mai jucat, e un jucător printre primii, a adus cele mai multe puncte printre primii, acum nu cel mai bun, dar printre cei mai buni a fost. Deci a fost rău că nu a mai jucat și ca mama lui mă pun și eu în situația la mama lui să-l fi văzut pe Culiță așa...Deci

nu, nu avem absolut nimic cu Jador, cu familia lui, cu rasa lui.”, a spus Mama Geta.

Mama Geta nu are nimic cu Jador
Mama Geta a vorbit despre relatia cu Jador

Mama Geta a mai dezvăluit că vorbea cu Jador pe Instagram, înainte să plece la Survivor România și i-a spus că dacă nu ar fi avut-o pe mama lui ar fi vrut ca ea să îi fie mamă.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

DOCUMENT | Noile restricții care intră în vigoare de luni, publicate în Monitorul Oficial

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies