Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

,
Culita si Simona
Familia lui Culita răspunde acuzațiilor lui Simona Hapiciuc

Mama și sora lui Culiță au răspuns cuvintelor pe care Simona Hapciuc le-a adus la adresa Faimosului. Mama Geta a lămurit și situația în care a fost acuzată că-l discriminează pe Jador.


In articol:

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Faimosul a fost criticat dur de Simona Hapciuc, care în nenumărate rânduri i-a adus jigniri. Mama și sora lui Culiță au comentat cuvintele pe care fosta concurentă i le-a adus artistului.

Mama și sora lui Culiță au răspuns acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc

După întoarcerea de la Survivor România 2021, Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri dure la adresa lui Culiță în nenumărate apariții televizate. Fosta concurentă a spus despre Faimos că are o răutate calculată și că este misogin, după părerea ei ar fi trebuit să plece înainte ca ea să fie eliminată.

Mama Geta a dezvăluit că Simona a greșit foarte mult când a spus acele cuvinte despre Culiță, care are un suflet foarte bun.

”Deci aici a greșit total, răutate calculată, niciodată, niciodată. Culiță, dacă îl rogi sau nu îl rogi, te vede un om necăjit, supărat, nu știe cu ce să te ajute, deci aici a greșit total, că mai bine ca mine și ca sora lui, ca noi în casă nu-l cunoaște nimeni pe Culiță.”, a spus mama lui Culiță.

Sora Faimosului este de părere că Simona Hapciuc are ceva personal cu fratele său pentru că ea este singura care a adus acuzații la adresa lui, în timp ce ceilalți concurenți care au fost eliminați, atât de la Faimoși, cât

și de la Războinici i-au adus numai cuvinte de laudă.

Mama Geta a spus ca Simona greseste
Mama lui Culita despre acuzatiile Simonei

Citeste si: Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Mama Geta, despre relația cu Jador și familia acestuia

Mama Geta a fost acuzată că îl discrimiează pe Jador, invitată în emisiune la Teo Show, aceasta a fost întrebată dacă îl susține și pe Jador la Survivor România 2021.

”Noi îl susținem pe băiatul nostru prima dată...dar nu avem nimic Jador și chiar ne bucurăm, el a fost o pierdere foarte mare pentru că nu a mai jucat, e un jucător printre primii, a adus cele mai multe puncte printre primii, acum nu cel mai bun, dar printre cei mai buni a fost. Deci a fost rău că nu a mai jucat și ca mama lui mă pun și eu în situația la mama lui să-l fi văzut pe Culiță așa...Deci

nu, nu avem absolut nimic cu Jador, cu familia lui, cu rasa lui.”, a spus Mama Geta.

Mama Geta nu are nimic cu Jador
Mama Geta a vorbit despre relatia cu Jador

Mama Geta a mai dezvăluit că vorbea cu Jador pe Instagram, înainte să plece la Survivor România și i-a spus că dacă nu ar fi avut-o pe mama lui ar fi vrut ca ea să îi fie mamă.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Ioana Mihăilă o ia pe urmele lui Voiculescu și ADÂNCEȘTE controversa cifrelor raportate: S-ar putea ca niciodată să nu ştim câte persoane au decedat de COVID

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies