Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de Jador la Survivor România 2021. Ce problemă de sănătate are artistul

,
Bogdan Mocanu și Jador la Survivor România 2021
Bogdan Mocanu, de ce nu a mai plecat la Survivor Romania 2021

Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de bunul său prieten, Jador, la Survivor România 2021. Tânărul a mărturisit că are o problemă de sănătate.


In articol:

Bogdan Mocanu și Jador, cei doi foști concurenți ai show-ului fenomen de la Kanal D ”Puterea Dragostei”, sunt foarte buni prieteni și au foarte multe colaborări împreună. Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a mers alături de Jador la Survivor România 2021.

Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a mers la Survivor România 2021

În urmă cu doi ani, Bogdan Mocanu a participat la emisiune ”Puterea Dragostei”, unde l-a cunoscut pe Jador, iar de atunci au devenit buni prieteni. Tânărul a povestit că și el trebuia să meargă în competiția din Republica Dominicană, însă are o problemă de sănătate destul de gravă, care i-ar fi dăunat foarte mult și nu ar fi reușit să facă față prea mult în competiție.

"Am diabet și nu pot să merg acolo, pentru că dacă îmi scade glicemia va fi o problemă. Trebuie să mențin un nivel destul de ridicat al glicemiei și, dacă nu mănânc proteine, risc să ajung pe mâna medicilor. Așa că am preferat să îmi protejez sănătatea",  a mărturisit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu si Jador
Bogdan Mocanu si Jador lansează melodie

Citeste si: Bogdan Mocanu a făcut marele anunț! Fostul concurent de la Puterea Dragostei urmează să devină tătic?! ”Aș vrea un băiat”

Despre prietenia cu Jador, artistul a spus că s-au cunoscut în casa ”Puterea Dragostei” și au

legat o frumoasă prietenie, ei colaborează și profesional. Bogdan a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă cu Jador, iar versurile sunt scrise de el. Chiar dacă este în Republica Dominicană, Jador a colaborat înainte să plece cu foarte mulți artiști, iar piesele au început să fie lansate treptat, după plecarea lui.

"Suntem prieteni, ne tundeam unul pe altul când eram la emisiune. Am multe surprize, însă urmează o piesă cu Jador, probabil va fi cea mai bună melodie a mea.

Pentru că eu m-am implicat cu versurile, am scris-o toată, iar el, cu linia melodică. Am încercat să transmitem ceva ce va atinge absolut fiecare om care o va asculta. O să rupă topurile, o ascult din noiembrie de când am făcut-o, și nu mă satur nici acum. Atunci amândoi am filmat mai multe videoclipuri.”,  a mai spus Bogdan.

Citeste si: Bogdan Mocanu și tatăl său, asemănare izbitoare. Cum arată tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei? Mesaj incredibil pentru părintele său

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bogdan Mocanu a făcut marele anunț! Fostul concurent de la Puterea Dragostei urmează să devină tătic?! ”Aș vrea un băiat”

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Jador, comparat cu Florin Salam! Reacția acidă a lui Bogdan Mocanu: "Un frustrat fără personalitate"

Bogdan Mocanu și tatăl său, asemănare izbitoare. Cum arată tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei? Mesaj incredibil pentru părintele său

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies