Bogdan Mocanu a făcut marele anunț! Fostul concurent de la Puterea Dragostei urmează să devină tătic?! ”Aș vrea un băiat”

,
Bogdan Mocanu, tata de baiat
Bogdan Mocanu urmeaza sa devina tata?!

Bogdan Mocanu este în culmea fercirii, fostul concurent de la Puterea Dragostei este mai pregătit ca niciodată să devină tătic. Tânărul își dorește foarte tare un băiat.

Bogdan Mocanu au fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei, astfel el a reușit să câștige primul sezon al show-ului. Acesta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, a început un nou capitol alături de o misterioasă brunetă, care pare că-l face foarte fricit.

Bogdan și femeia misterioasă din viața lui se iubesc de câteva luni, însă tânărul nu vrea să-i dezvăluie identitatea.

Bogdan Mocanu, în culmea fericirii alături de noua lui iubită

Bogdan Mocanu se fotografiază destul de des alături de iubita sa, însă preferă să-i țină identitatea ascunsă de ochii curioșilor. Aceștea se iubesc în secret și sunt mai fericiți ca niciodată.

”Pentru că e foarte mișto când nu poate să vină nimeni să-mi zică că uite am văzut-o cu nu știu cine e.  Oamenii care știu despre ea sunt oameni cu coloană vertebrală și nu ar face așa ceva”,   a dezvăluit Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Bogdan Mocanu si iubita
Bogdan Mocanu si iubita lui secreta

Citeste si: Bogdan Mocanu și tatăl său, asemănare izbitoare. Cum arată tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei? Mesaj incredibil pentru părintele său

Bogdan Mocanu urmează să devină tătic?!

Câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei își dorește foarte tare să devină tată până la vârsta de 25 de ani. Astfel, artistul a declarat că mai are un an și jumătate la dispoziție pentru a face un copil.

Bogdan Mocanu își dorește foarte mult să aibă un băiat, pentru că dacă ar avea fată i-ar fi foarte greu și ar fi un tată foarte strict.

”Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți.

M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel”,   a mai spus Bogdan Mocanu la TV.

Bogdan ii ascunde identitatea iubitei sale
Bogdan Mocanu isi doreste sa fie tata pana la 25 de ani

Citeste si: Nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați Bogdan Mocanu și noua lui iubită?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador: "Frățiorul meu de altă mamă, m-am săturat să..."

Angela Merkel: 'Războiul Rece nu s-a încheiat niciodată. Ar fi trebuit să reacționăm mai rapid la agresivitatea Rusiei'

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador: "Frățiorul meu de altă mamă, m-am săturat să..."

Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies