Cum a petrecut Bogdan Mocanu de Dragobete? Imagini inedite alături de iubită în pat: ”Dragostea perfectă”

,
Cum a petrecut Mocanu de Dragobete ?
Bogdan Mocanu, cum a petrecut de Dragobete?

Bogdan Mocanu și iubita lui au petrecut de Dragobete împreună. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază incendiară în pat.


In articol:

Bogdan Mocanu a sărbătorit Dragobetele alături de iubita sa, cei doi au ținut să imortalizeze acest moment printr-o fotografie pe care mai apoi au făcut-o virală pe internet. Cum a fost surprins Bogdan Mocanu alături de iubita sa?

Bogdan Mocanu, imagini inedite alături de iubită

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei, a devenit rapid cunoscut publicului care îl apreciază și îl admiră. De câteva luni, Bogdan se află într-o nouă relație, iar el se simte foarte fericit alătrui de pertenera sa. De fiecare dată, Bogdan a vorbit despre iubita lui cu multă dragoste, semn că este foarte îndrăgostit.

Bogdan nu a făcut publică identitatea iubitei sale, însă asta nu înseamnă că se ferește să-și arate dragostea față de persoana iubită.

Cu ocazia zilei de Dragobete, Bogdan Mocanu a postat un videoclip la secțiunea story de pe Instagram în care se află alături de iubita sa. Cei doi se află în pat, iar Bogdan își ține strâns iubita la piept, în semn că îi poartă o dragoste nemărginită.

”S-ar putea ca dragostea perfectă nici să nu existe”, este sunetul unei piese pe care Bogdan Mocanu a pus-o la InstaStory, alături de videoclipul cu cei doi.

Iubita lui Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu și iubita

Citeste si: Bogdan Mocanu, detalii despre noua iubită. Cine i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei?

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre iubita lui: ”Este mai matură decât mine”

Bogdan Mocanu a mărturisit că noua lui iubită a apărut în viața lui când avea cea mai mare nevoi, el trecea printr-o perioadă mai dificilă după despărțirea de Andra Voloș. Fostul concurent de la Puterea Dragoste a declarat că nu s-a mutat alături de iubita sa, dar sunt tot timpul împreună.

Citește și


„Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc.

Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens.  Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună”,  a declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a mărturisit că nu vrea să facă cunoscută identitatea noii sale partenere și nici cu ce se ocupă, pentru că la rândul ei și ea este artistă.

Se pare că după despărțirea de Andra Voloș, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a găsit liniștea în brațele altei femei care îl face foarte fericit.

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador: "Frățiorul meu de altă mamă, m-am săturat să..."

OMV Petrom speculează creșterea prețului la combustibil și pune presiune pe guvernanți: 'Este cru­cială clarificarea legii offshore anul acesta'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

Jador, pe punctul de a ceda psihic la Survivor România 2021? Bogdan Mocanu a spus totul: "Când e toată lumea pe el..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies