Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

,
Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador
Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador [Sursa foto: instagram]

Jador a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021, iar acest lucru nu l-a lăsat indiferent pe cel mai bun prieten al său. Cum a reacționat Bogdan Mocanu după ce a văzut imaginile?


In articol:

Jador nu a mai ascuns ce simte și și-a strigat durerea în fața tuturor. Concurentul de la Survivor România 2021 nu s-a mai putut controla în momentul în care a citit mesajul venit din partea fostei lui iubite, astfel că a plâns în hohote și a urlat de durere, cei din jur fiind șocați de reacția acestuia.

Ce mesaj a postat Bogdan Mocanu pe instagram după ce la TV au fost difuzate imaginile cu Jador plângând?

Bogdan Mocanu a explicat reacția pe care a avut Jador la Survivor România 2021. Ce a spus cel mai bun prieten al Faimosului?

Jador a fost curtat de-a lungul timpului de foarte multe femei frumoase, însă se pare că în sufletul acestuia este loc doar pentru una singura, femeia cu care a format un cuplu în trecut și pe care încă o iubește. După jocul de comunicare, Jador a citit mesajul venit din partea fostei lui iubite, iar rândurile așternute pe hârtie l-au impresionat atât de tare pe Faimos, încât acesta a spus tot ce simte pentru fosta iubită.

Jador a plâns pentru fosta lui iubită la Survivor România 2021
Jador a plâns pentru fosta lui iubită la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: MESAJUL ascuns al Georgianei Elisei pentru Jador de la Survivor Romania 2021. Faimosul a aruncat scrisoarea imediat: "Sunt un prost, pe fata asta am bagat-o..." Culita a fost singurul care si-a dat seama

Reacția pe care Jador a avut-o la Survivor România 2021 nu l-a mirat deloc pe Bogdan Mocanu.

Fiind cel mai bun prieten al Faimosului, acesta era conștient că, mai devreme sau mai târziu, Jador va ceda și va spune ce se ascunde în sufletul lui. Bogdan Mocanu a mărturisit că s-a întristat foarte tare atunci când l-a văzut pe Jador dărâmat de durere, însă este convins că cele întâmplate vor fi o lecție care va reuși să îi schimbe viața Faimosului de la Survivor România 2021.

„Urăsc să am dreptate uneori.

Asta îi ziceam lui Ionuț înainte să plece că aici o să se ajungă și că o să îl aducă cu picioarele pe pământ emisiunea. Din păcate, el a învățat asta pe calea grea și mă doare inima să îl văd așa, vă dați seama, dar sper să învățați și voi, să învățăm cu toții de fapt lecția asta, să ne uităm pe lângă noi că poate avem ce ne trebuie și să nu mai căutam prin lume marea cu starea.
Trist astăzi.”,
a spus Bogdan Mocanu într-un story postat pe contul personal de instagram. 

Jador a mărturisit că și-ar dori să se împace cu fosta lui iubită și chiar să se căsătorească cu ea, Faimosul având planuri serioase de viitor.

Citeste si: Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, pe punctul de a ceda psihic la Survivor România 2021? Bogdan Mocanu a spus totul: "Când e toată lumea pe el..."

Decizie: Primăriile primesc împrumuturi de la Guvern

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Bogdan Mocanu, amenintari dure dupa ce Jador si Culita au ajuns dusmani la Survivor Romania 2021: "Numai eu stiu prin cate..."

Cine este Jador, concurent la Survivor România 2021? Care este numele lui adevărat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies