Mesajul ei l-a făcut pe Jador să urle de durere! Ce i-a transmis fosta iubită Faimosului de la Survivor România 2021: „Logodite pentru totdeauna...”

,
Jador, în lacrimi după ce a citit mesajul venit din partea fostei iubite
Jador, în lacrimi după ce a citit mesajul venit din partea fostei iubite[Sursa foto: Captură KANAL D]

O singură femeie a reușit să îl facă pe Jador să iubească cu adevărat, iar el a recunoscut de nenumărate ori acest lucru. Cum a reacționat Faimosul atunci când a citit mesajul de la fosta lui iubită?


In articol:

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare din această seară, astfel că au avut șansa de a primi mesaje din partea persoanei iubite. Jador nu are o relație în momentul de față și nu s-a așteptat nicio secundă ca fosta lui iubită să îi scrie un mesaj, astfel că reacția Faimosului de la Survivor România 2021 a fost

pe măsură.

Jador suferă după fosta lui iubită. Ce a dezvăluit concurentul de la Survivor România 2021 după ce a citit mesajul?

Deși este un bărbat singur în momentul de față, Jador a recunoscut întotdeuna că în viața lui există o femeie pe care o va iubi mereu. Mesajul din partea fostei iubite l-a făcut pe Faimos să urle de durere, acesta dezvăluind că regretă foarte mult că a catalogat-o greșit și că, în momentul în care au format un cuplu, el a considerat că ea este la fel ca toate celelalte femei.

Jador a plâns, s-a emoționat și cu greu s-a putut stăpâni atunci când a citit mesajul din partea fostei iubite. 

„Ionuț, pentru început, vreau să îți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și de modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâni același om cu sufletul bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine.

Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățișez cu dor, prietena ta de suflet.”, este mesajul pe care l-a primit Jador din partea fostei iubite.

Citeste si: Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

Jador

a mărturisit că fosta lui iubită ocupă un loc important în viața lui și că își dorește ca în viitor să își întemeieze o familie alături de ea, iar ea să fie mama copiilor lui. Faimosul nu s-a ferit să recunoască și că fiecare melodie de dragoste pe care o are în repertoriu face referire la fosta lui iubită.

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau

deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(...) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit.
O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”
, a spus Jador.

Citeste si: Georgiana, fosta iubită a lui Jador, este GRAVIDA cu faimosul? Fanii Survivor Romania 2021 au observat detaliul care o dă de GOL: ''Porţi iarăşi inelul de la Jador''

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador nu il va ierta niciodata pe Culita Sterp:"E un TRADATOR" Faimosul i-a tocat pe rand pe fiecare din coechipierii lui. Ce dezvaluiri nestiute publicului a facut...

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Jador, pe punctul de a ceda psihic la Survivor România 2021? Bogdan Mocanu a spus totul: "Când e toată lumea pe el..."

Cum arata Jador la 5 ani! Imagine de colectie cu unul dintre cei mai vulcanici concurenti de la Survivor Romania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies