Jador, pe punctul de a ceda psihic la Survivor România 2021? Bogdan Mocanu a spus totul: "Când e toată lumea pe el..."

,
Jador și cel mai bun prieten al său, Bogdan Mocanu
Jador și cel mai bun prieten al său, Bogdan Mocanu [Sursa foto: Instagram]

Jador a fost pus la zid de restul concurenților de la Survivor România 2021, iar acum, Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten la Faimosului, a dezvăluit dacă aceasta este sau nu pe puncul de a ceda psihic.


In articol:

Comportamentul pe care Jador l-a avut la Survivor România 2021 a stârnit revolta Faimoșilor, astfel că în consiliul de nominalizare, concurentul a fost aspru criticat și acuzat că nu face altceva decât să jignească pe toată lumea, dorindu-și să se impună în fața celor din jur.

Ce crede Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, despre această situație?

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre Jador. A ajuns concurentul de la Survivor România 2021 la capătul puterilor?

Jador a fost criticat de echipa Faimoșilor pentru că ar aduce un vibe negativ prin ieșirile sale nervoase, dar și prin faptul că își dorește să îi controleze pe cei din jurul său. Concurentul a fost acuzat de restul echipei că nu a reușit să se integreze și că le vorbește urât coechipierilor săi. Jador a fost puternic afectat de afirmațiile colegilor, având în vedere că primul care a făcut astfel de acuzații a fost Culiță Sterp, prietenul concurentului de la Survivor România.

Jador a mărturisit că l-au durut cuvintele venite din partea colegilor de echipă, dar că este convins de faptul că lucrurile au fost interepretate greșit, mărturisind că intențiile sale nu au fost cele expuse în cadrul consiliului de nominalizare.

Citeste si: Bogdan Mocanu, amenintari dure dupa ce Jador si Culita au ajuns dusmani la Survivor Romania 2021: "Numai eu stiu prin cate..."

Întrebat dacă Jador se va lăsa bătut și va părăsi competiția după conflictele apărute recent, Bogdan Mocanu a dezvăluit ce crede despre această situație. Cel mai bun prieten al concurentului de la Survivor România 2021 a subliniat că deși Jador este demoralizat în momentul de față și simte că toți cei din jur sunt împotriva lui, acesta nu va renunța să lupte, ci din contră, comportamentul echipei nu va face altceva decât să îl ambiționeze

și mai mult să lupte pentru a aduce acasă marele premiu și a dovedi că este un adevărat supraviețuitor.

”Ba din contră, când e toată lumea pe el, mai rău face, mai rău ca să demonstreze ce poate și sunt multe chestii legate de subiectul ăsta pe care ar trebui să le spun.”, a spus Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador de la Survivor România 2021.

Bogdan Mocanu a vorbit despre scandalul în care este implicat Jador la Survivor România 2021
Bogdan Mocanu a vorbit despre scandalul în care este implicat Jador la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Jador pare hotărât să meargă mai departe în cadrul competiției și să demonstreze că există alte persoane care trag echipa Faimoșilor în jos și că nu este el cel vinovat pentru atmosfera tensionată din tabăra lor.

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp, atac rasist la adresa lui Jador: ”Cine se pune cu niște...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Georgiana Lupu, dezvăluiri despre Jador. Fosta Faimoasă de la Survivor România a dat tot din casă: "Nu mă așteptam! Îmi spunea..."

LOVITURĂ ÎN PLIN pentru primarul și consilierii USR-PLUS! Plângere PENALĂ la DNA: Vor fi nevoiți să dea EXPLICAȚII!

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Tatăl lui Jador, prima reacție după cearta dintre fiul său și Culiță Sterp: ” Era un pic supărat...” Cei doi Faimoși sunt la cuțite

Cine este sora cea mare a lui Jador de la Survivor Romania 2021! Tanara este si frumoasa si talentata

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies