Tensiunile ating cote maxime in echipa Faimosilor, in timpul consiliului de nominalizare! Jador, pus la zid de coechipieri! "Eu as vrea ca Jador sa plece acasa!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2021, 01:49
Jador este contrariat de afirmatiile acide ale lui Zannidache.

Presiune si tensiuni uriase in tabara Faimosilor, la consiliul de nominalizare, dupa pierderea celui de-al doilea joc de imunitate.

Dupa un joc extrem de strans, imunitatea si proviziile au fost câştigate de echipa Razboinicilor, iar Faimosii vor fi nevoiti ca in consiliul din aceasta seara sa faca nominalizari, moment ce intotdeauna genereaza tensiuni mari.

Pierderea celui de-al doilea joc de imunitate a reaprins flacara certurilor in echipa Faimosilor, care incep sa scoata la iveala neintelegeri uluitoare care au mocnit pana acum intre acestia.

Dupa ce Simona Hapciuc a rabufnit din nou si le-a spus colegilor sai ca se simte marginalizata, tensiunile dintre Faimosi s-au mutat in consiliul de nominalizare, unde acestia au inceput sa scoata la iveala multe alte probleme aparute in sanul echipei lor, in ultima vreme.

Zannidache l-a pus din nou la zid pe Jador!

Cel care a deschis seria reprosurilor si a tensiunilor in echipa Faimosilor a fost Zannidache, care l-a pus la zid pe Jador, enumerand toate nemultumirile sale fata de comportamentul colegului sau inca de la inceputul competitiei, pana in prezent.

"Sustin in continuare ca este un om individualist, care crede ca totul e despre el! Mie nu-mi convine ca Jador este cu noi in echipa! Mi-as dori foarte mult sa plece acasa! Am suferit din cauza lui! Am fost afectati cu totii! Si repet, suntem multi barbati in echipa asta si multe femei puternice dar nimeni nu i-a spus nimic in fata! Lucrurile s-au vorbit pe la spate! Sper de acum incolo pentru ca suntem oameni mari si maturi sa o spunem si s-o primim la fel de matur in fata!", a

spus raspicat Zannidache in consiliu.

Pe de alta parte, Jador s-a aratat extrem de surprins, dar in acelasi timp si foarte deranjat de afirmatiile facute de Zannidache, care a sustinut ca el aduce energiile negative in cadrul echipei lor si provoaca multe neplaceri tuturor colegilor.

"Nu stiu ce sa zic! Se mai intampla sa fiu si eu suparat, dar nu stiu daca am dat atat de multa energie negativa, probabil la inceput am dat! Nu stiu daca mai dau! Cand ma suparam foarte rau cand pierdeam, dar nu credeam ca e atat de drastica chestia asta! Intr-adevar nu ma suporta Zanni! Am simtit asta! Am simtit asta de la mai multe persoane dar trebuie sa ma suporte, n-am ce

sa-i fac! Si nu sunt o fire individualista, chiar deloc! Incerc sa gandesc pentru echipa! Si chiar daca as fi individualist, daca am suparat pe cineva, in maxim trei secunde mi-am cerut iertare! Pentru ca asa sunt eu, o fire vulcanica, da tot ce fac nu e nimic cu rautate! Nu inteleg cu ce l-am deranjat!", a replicat Jador.

Citeste si: Jador a dat cartile pe fata! Faimosul a dezvaluit la Survivor Romania 2021 drama care l-a macinat toata viata si care l-a frustrat mereu

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sâmbătă, 6 februarie 2021- VIDEO. Jador și Culiță Sterp, conflict puternic în timpul consiliului de nominalizare: „Nu vii la televizor și faci asta...”

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies