Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

,
Jador, dezvăluiri despre fosta iubită la Survivor România 2021
Jador, dezvăluiri despre fosta iubită la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador este tot timpul pus pe glume, lucru care nu este pe placul colegilor de echipă, însă are și momente în care se emoționează și cedează. Ce a mărturisit la Survivor România 2021?


In articol:

În această seară, concurenții de la Survivor România luptă pentru a primi mesaje și fotografii din partea prietenilor. Primul joc de comunicare din sezonul 2 i-a emoționat până la lacrimi pe concurenții din ambele echipe, astfel că dacă până acum au încercat să își ascundă trăirile, de această dată și-au pus sufletul pe tavă.

Ce dezvăluiri a făcut Jador?

Citeste si: WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."

Jador, în lacrimi la Survivor România. Ce a mărturisit despre fosta iubită?

De fiecare dată când se emoționează, Jador o aduce în discuție pe fosta lui iubită, Georgiana. Se pare că ea este femeia pe care Jador nu o va putea uita niciodată, astfel că în cele mai dificile momente, gândul Faimosului zboară tot la ea.

Deși nu mai formează un cuplu, Jador spera la un mesaj din partea fostei iubite, însă a dezvăluit că este conștient de faptul că nu îl va primi, având în vedere trecutul lor împreună. Concurentul din echipa Faimoșilor s-a emoționat și și-a amintit și de familie, în special de mama lui.

„Sincer, deși par foarte dur, cred, sunt cel mai mămos copil posibil. Mi-aș fi dorit să fie de la mama ceva, dar, că tot vorbim de prieteni, mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar știu că nu se va întâmpla așa pentru că ea era și familia și prietena mea. Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la ea, dar știu că nu o să primesc.”, a mărturisit Jador la Survivor România 2021. 

Citeste si: Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”

Echipa care va câștiga jocul de comunicare va primi un coș cu mai multe fructe, dar și mesaje și fotografii din partea prietenilor.

Astfel, concurenții din ambele echipe sunt hotărâți să se impună pe traseu și să obțină cât mai multe puncte pentru a avea ocazia de a afla vești de la persoanele importante din viața lor.

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor după nominalizări. Ce a făcut Roxana Nemeș timp de 4 ore? Colegii de echipă au reacționat imediat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies