Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”

,
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sunt prieteni buni, dar asta nu l-a împiedicat pe Jador să îl voteze pe Costi Ioniță spre eliminare. Artistul a dezvăluit ce i-a spus lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare.


In articol:

După plecarea Amnei de la Survivor România 2021, Alexandra Stan s-a așteptat ca ea să fie următoarea concurentă nominalizată de Faimoși, dar nu a fost deloc așa. Astfel, lucrurile s-au schimbat radical, iar acum, Roxana Nemeș și Costi Ioniță sunt în pericol de eliminare.

Jador a dezvăluit ce discuție a avut cu Costi Ioniță înainte de consiliu.

Jador a explicat de ce l-a votat pe Costi Ioniță în consiliul de nominalizare

Citeste si: WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."

Se cunosc foarte bine, au colaborat din punct de vedere muzical, dar cu toate acestea, în momentul în care a fost nevoit să facă nominalizări, Jador nu s-a ferit să îl propună pe Costi Ioniță pentru eliminare. Faimosul a dezvăluit că înainte de consiliul de nominalizare i-a mărturisit lui Costi Ioniță intențiile sale, iar acesta nu a părut deloc deranjat, ci din contră, chiar l-ar fi sfătuit pe Jador să îl voteze. 

„Eu am vorbit ieri cu Costi, i-am zis: „Frate, te votez, că nu vreau să o votez pe Alexandra și nici pe fata asta (n.r Georgiana) pentru că n-aș vrea să o votez.”(...) Îmi pare rău pentru Costi pentru că am și vorbit cu el. I-am zis cu o zi înainte: „Costi, pot să te votez? Le-am zis la toți că ești prietenul meu și lumea zice că fac diferența între tine și restul. Pot să te votez?” A zis: „Da, frate. Cum să nu? Sigur!” Și l-a votat toată lumea.”, a spus Jador. 

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Dacă unii concurenți au votat pe criterii sportive sau luând în calcul implicarea celorlalți colegi în echipă, unii Faimoși și-au exprimat votul în funcție de

prietenii. Jador a fost vizibil deranjat de faptul că a primit două voturi în cel de-al doilea consiliu de nominalizare, Faimosul fiind convins că cei care l-au votat au făcut-o pentru că sunt deranjați de prezența lui în cadrul competiției. 

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies