Amna, prima concurentă eliminată de Survivor România 2021! Artista a făcut dezvăluiri incredibile: "Colegii mei nu mai sunt colegi"

,
Amna
Amna este primul concurent care părăseşte Survivor România!

Amna este prima concurentă eliminată de la Survivor România, publicul a decis ca ea să meargă acasă. De asemenea, Alexandra Stan a fost şi ea propusă spre eliminare de Jador.


In articol:

Parcursul în competiţia Survivor România 2021 s-a încheiat pentru Amna. Artista nu a fost deloc surprinsă de propunerea spre nominalizare a colegilor săi, iar publicul i-a respectat dorinţa de a se întoarce

acasă la fiul ei.

Amna, primul concurent eliminat de la Survivor România

Amna este primul concurent care părăseşte competiţia din Republica Dominicană. Cântăreaţa este de părere că parcursul ei la Survivor a fost suficient pentru a-şi depăşi limitele şi pentru a se descoperi.

Artista are numai cuvinte de laudă pentru colegii săi. Amna a spus că Faimoşii au devenit familia ei şi abia aşteaptă să se întâlnească acasă.

"Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine.

Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”,   a spus Amna.

Amna
Amna a fost eliminată.

Prima eliminare de la Survivor 2021

Conform regulilor consiliului de eliminare, în urma voturilor publicului, concurentul favorit din fiecare echipă va propune spre eliminare un concurent din echipa sa.

În cazul în care concurentul nominalizat este și pe primul loc, acesta este salvat, însă pierde dreptul să nominalizeze. Acest drept îi revine concurentului de pe locul doi.

Aşadar, concurentul cu cele mai puţine voturi din partea publicului, dintre cei nominalizaţi, părăseşte competiţia Survivor România, sezonul 2.

Citeste si: Survivor Romania 2021, prima eliminare. Cine a fost eliminat aseara de la Survivor Romania

Roxana Ghiţă este favorita publicului din echipa Războinicilor

În urma celor două consilii de eliminare, doi concurenţi au fost propuşi spre eliminare, Sorin de la Războinici şi Amna de la Faimoşi. Roxana Ghiţă a fost cea care a primit cele mai multe voturi din partea publicului, astfel a trebuit să trimită un concurent din echipa sa spre nominalizare.

"Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin, cu toată părerea de rău  îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”, a spus Roxana. 

Roxana Ghiţă
Roxana Ghiţă, l-a propus pe Alin spre eliminare!

Jador, cel mai votat concurent din echipa Faimoşilor

Daniel Pavel a anuţat cine a fost cel mai votat concurent din echipa Faimoşilor: "Concurentul care a primit cele mai multe voturi în echipa Faimosilor este: Jador!”, spune acesta.  

Jador a fost foarte afectat de responsabilitatea care i-a revenit, deşi este fericit că publicul l-a votat într-un număr foarte mare, faptul că a trebuit să propună un concurent din echipa sa spre nominalizare a îngreunat situaţia.

Jador
Jador a propus-o pe Alexandra Stan spre eliminare

„Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat. E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”,   a spus Jador.

Alexandra Stan
Alexandra Stan, nu este supărată pe decizia lui Jador.

„Nu te urăsc, chiar te iubesc. Ai gândit pentru echipă. E ok”, i-a răspuns Alexandra Stan.

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine este primul concurent din sezonul doi Survivor România 2021 care părăsește competiția prin eliminare. "Concurentul care părăseşte competiţia, dintre: Sorin, Alin, Amna și Alexandra Stan... este Amna",  a spus acesta. 

Amna
Amna a părăsit competiţia

Citeste si: AMNA, primul mesaj dupa eliminarea de la Survivor Romania! Care este acum starea de sanatate a fostei concurente?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Survivor Romania 2021, prima eliminare. Cine a fost eliminat aseara de la Survivor Romania

Nicușor Dan a făcut un buget de aproape 2 miliarde de euro pentru București: Pe ce vrea să spargă banii

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

AMNA, primul mesaj dupa eliminarea de la Survivor Romania! Care este acum starea de sanatate a fostei concurente?

Ileana Sterp, sora Faimosului Culita Sterp, a facut nunta ca-n filme cu alesul ei! Cum au aratat mireasa si celebrii ei frati in ziua nuntii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies