Confruntare exploziva intre Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca! A iesit cu scantei intre cele doua

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 07:50
Sotia lui Sebastian Chitosca ii da replica Andreei Antonescu

Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca s-au confruntat in emisiunea Teo Show dupa ce vedeta a spus despre Faimos ca este misogin si rautacios.

Andreea Antonescu a facut cateva declaratii la adresa lui Sebastian Chitosca care au infuriat-o pe Alexandra, sotia Faimosului. Vedeta a declarat ca Sebastian este unul dintre concurentii misogini din competitia Survivor Romania 2021 si ca nu tolereaza un astfel de comportament, mai ales fata de Elena Marin pe care a jignit-o in repetate randuri. Cantareata a fost extrem de transanta si cand a venit vorba de performantele sportive ale lui Sebastian Chitosca:" Din categoria celor care s-au nascut talente si au sfarsit sperante, din categoria purtatorilor de tricouri si nu a fotbalistilor, din categoria

celor de la care publicul avea asteptari, pentru ca el facea sport, din categoria celor care, la final, aducand puncte, repet, fiind sportiv si reactionand ca si Raducioiu. I n 94 la campionatele mondiale, se află domnul Sebastian Chitosca. E o persoana cu care, crede-ma, nu mi-as dori vreodata...eu n-am auzit de el ca si fotbalist. Am cativa fotbalisti pe care îi cunosc si de renume si care ne-au dus tara la un anuit nivel..
A fost un om cu care n-am avut o chimie, nu-mi plac oamenii rai, nu mi-au placut vreodata, nu-i tolerez. El face parte din aceasta categorie. 
Nu am intrat in conflict, in general nu-mi plac oamenii alunecosi, nu-mi plac oamenii neasumati si oamenii fara coloana vertebrala.”

Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca, confruntare de zile mari

Citeste si: Andrei Ciobanu, adevarul despre cuplurile de la Survivor Romania! Ce a spus fostul concurent despre ce se intampla de fapt intre concurenti in competitie:"Soc, soc, soc...trebuie sa ma abtin sa nu fiu rautacios..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sotia lui Sebastian Chtosca ii ia apararea Faimosului in fata Andreei Antonescu

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei il spulbera pe Sorin de la Razboinici:"N-ai cum! E deplorabil..."

Alexandra, sotia lui Sebastian si-a aparat sotul si a declarat ca Andreea este putin rautacioasa la adresa lui legandu-se de partea sportiva:" Pe mine nu m-a deranjat ca a avut o parere negativa la adresa sotului

meu, e libera sa creada ce vrea.  Pe mine ceea ce m-a deranjat este ca l-a numit rau, dar in schimb si ea a raspuns rautacios vizavi de cariera lui Sebi. Nu mi se pare normal. În linga 1 sunt 16 echipe cu minim 20 de jucatori în fiecare lot. E normal ca nu poti sa-i cunosti pe toti si asta nu insemna ca Sebastian nu a fost un fotbalist bun ca sa-l ironizezi si sa vorbesti asa strict de cariera lui profesională, mai ales ca motivele legate de ce s-a lasat au aparut si in presa.
Nu recunosc acest caracter la Sebastian (n.r. de misogin). Vreau sa spun ca oamenii sunt diferiti si toti percep altfel. Asta e parerea lui despre Elena. Daca tu ai o parere despre Elena, nu inseamna ca si el trebuie sa aiba. El n-o place pe Elena.” 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!