Livian de la Puterea dragostei il spulbera pe Sorin de la Razboinici:"N-ai cum! E deplorabil..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 07:40
Livian ii ia apararea lui Jador

Fostul castigator de la "Puterea dragostei", un mare fan al reality-ului Survivor Romania 2021 a avut o reactie iesita din comun la adresa lui Sorin Puscasu de la Razboinci.

Livian a facut la volanul maisnii sale un vlog in care il desfiinteaza pe Sorin de la Survivor Romania 2021 avand o mare problema cu atitudinea sa din timpul competitiei fata de mai multi concurenti, insa cel mai mult a analizat comportamentul Razboinicul fata de Jador cu care nu este sub nicio forma de acord avand in vedere ca Faimosul este accidentat.

Livian de la Puterea dragostei, critici dure la adresa lui Sorin Puscasu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Faimosii au luat foc la Survivor Romania 2021 din cauza lui Jador! Reactii fara precedent ale coechipierilor Faimosului dupa ce a revenit in competitie

In ciuda faptului ca Jador, cum spune Livian, exagereaza cu glumele pe care le face in cadrul competitiei Survivor Romania 2021, Sorin nu are niciun drept sa ii vorbeasca sau sa il impinga asa cum o face de fiecare data cand are un conflict cu Faimosul.

Foarte inversunat, Livian spune despre atitudinea lui Sorin ca este deplorabila si ca nu este de acord cu ce face in competitia Survivor Romania 2021.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"L-a împins pe Jador și Jador era în cârje. N-ai cum. E un gest, ce, deplorabil. E un gest urât din cap până-n picioare. Ei sunt de mult în competiție, au avut interacțiuni multe împreună, aruncându-te în jocul ăsta, că de la început au văzut cine îi Jador.  Dacă tu ai intrat în jocul ăsta nu ai voie la un moment dat să clachezi să dai în din astea urâte.

N-ai voie să faci asta. De ce ai intrat dacă știi că nu poți să duci până la final?”

Livian de la Puterea dragostei il desfiinteaza pe Sorin Puscasu dupa atitudinea fata de Jador

Citeste si: Simona Hapciuc s-a mutat in noul apartamant! Cum arata locuinta de sute de mii de euro a fostei concurente de la Survivor Romania

Livian, fostul castigator de la "Puterea Dragostei" nu este de acord nici cu atitudinea lui Starlin fata de Jador care a ajuns sa-l jigneasca de fiecare data. Chiar daca Jador are un stl care ar putea sa ii enerveze pe multi concurenti, Livian sustine ca sub nicio forma nu trebuie jignit. Insa, nu doar Sorin si Starlin au o atitudine ofensiva fata de Jador, insa si unii Faimosi au inceput sa fie deranjati de comportamentul cantaretului deoarece spun ei, "este ca un vampir energetic".

Îmi doresc din suflet ca Jador să nu mai fie pe banca noastră. Când a venit la primul joc, a venit cu energie bună, dar apoi a devenit o pierdere de energie. E un vampir energetic, ne seacă de energie prin glumele proaste, cum se adresează. Nu-mi mai doresc să vină la niciun joc, mă seacă de energie prezența lui. Nu-mi plac în jurul meu oamenii care vorbesc urât, nu știu să se comporte, care vorbesc doar despre conotații sexuale și nu respectă pe nimeni”, a spus Cosmin Stanciu.. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!