Andreea Antonescu, criticata ca a purtat lentile de contact si gene false la Survivor Romania 2021. Ce a spus vedeta despre asta si care e ADEVARUL

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 22:10
Andreea Antonescu, detalii despre genele si lentilele de contact purtate la Survivor Romania 202

Andreea Antonescu a facut primele declaratii despre eliminarea ei din competitia Survivor Romania 2021 in emisiunea Teo Show.

Andreea Antonescu a facut primele declaratii la cald in emisiunea Teo Show unde a vorbit pe sleau despre problemele de sanatate care au revenit odata cu participarea la Survivor Romania 2021 si despre ce i s-a intamplat in urma ultimului Joc de Imnunitate in care a participat alaturi de Faimosi pana sa fie eliminata din competitie: "Acesta este degetul meu in urma probei cu peretele de rigips.

Nici nu stiu cu ce sa incep. Sunt nevorbita de 48 de ore, sunt in camera de hotel unde nu am voie sa discut cu absolut nimeni. Nu am nimic sa va spun in legatura cu o sarcina.Nu ma asteapta nimeni in afara de Sienna, mama si fratele meu."

Andreea Antonescu, primele detalii despre accidentarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Primele declaratii ale Andreei Antonescu despre coalitia impotriva Elenei Marin de la Survivor Romania 2021. Este sau nu prietena cu Faimoasa?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Da, eu am avut lentile de contact pentru ca inainte de toate sunt lentile cu dioptrii si atunci nu vedeam fara ele. Si asa exista riscul ca in permanenta sa le pierd in apa sau pe trasee din cauza nisipului si nu aveam ce sa fac.

Insa domnul doctor Teo care a avut grija de noi toti si care este un medic extraodinar si il iubesc enorm, avea grija ca atunci cand ies din apa sa am tot timpul lentilele la loc, dar da, am avut si gene pentru ca ghici ce, eu am aflat de participarea la Survivor Romania 2021 intr-o zi de luni, in conditiile in care nu aveam nici pasaport, iar vineri eram in Dominicana.
Am fost sa imi dau unghiile jos pentru ca stiam foarte clar ca nu se poate, nu am avut timp sa ma ocup si de celelalte, dar m-am bucurat sa imi pun totate detaliile la punct. Insa nu am mai avut timp sa ma ocup de toate si stiti ca sunt o prefesionista si ma ocup de toate detaliile.

Andreea Antonescu, detalii despre cum a aflat de participarea la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat din competitia Survivor România 2021 dintre cinci concurenti propusi. Rasturnare dramatica de situatie in cadrul Consiliului de Eliminare

"Cu un ochi rad si cu unul plang. Mi-a placut mult aceasta experienta, am recunoscut inca din start ca nu am mai fost la sala d esase ori in ultimii zece ani adunat. M-am dus constienta fiind ca nu sunt o sportiva de performanta.

Consider ca Survivor Romania 2021  este pentru oricine isi doreste sa incerce si sa isi depaseasca niste limite. Orice poate sa faca orice chiar daca nu ajunge la anumite performante. Am avut si problemele de sanatate legate de rinichi, dar am trecut si peste ele."

"