Andreea Antonescu, vacanță de lux în Antalya. Fosta concurentă de la Survivor România s-a pozat în ipostaze incendiare

Author: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 02:50
Vedeta s-a pozat in ipostaze incendiare
Sursa: Instagram

Andreea Antonescu a petrecut câteva zile de vis într-un sejur în Antalya. Fosta concurentă de la Survivor România s-a pozat în ipostaze extrem de sexy, iar fanii au rămas mască.

Andreea Antonescu a plecat în vacanță în Antalya, unde a petrecut mai multe zile de vis. Vedeta a așteptat cu sufletul la gură această vacanță și a imortalizat fiecare moment din această călătorie. Faimoasa a făcut o grămadă de fotografii, iar pe unele dintre ele le-a postat și pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu, vacanță de neuitat în Antalya

Cântăreața s-a bucurat de câteva zile de relaxare într-un sejur de lux în Antalya.

Fosta concurentă de la Survivor România și-a încântat fanii cu imagini excepționale din vacanță. Andreea s-a pozat în ipostaze incendiare.

”Mulți m-ați întrebat despre vacanța recentă din Antalya. Am petrecut 8 zile în 3 locații de vis împreună. NG Phaselis Bay, primul hotel, o locație deluxe din Kemer. Am rămas plăcut impresionată de tot, de la servicii hoteliere, până la peisajul din jur.

Cred că cel mai bine vă las pe voi să vedeti singuri despre ce”
, a spus Andreea Antonescu.

Faimoasa a fost foarte încântată de experiența din această scură vacanță și le-a împărtășit și urmăritorilor săi de pe Instagram experiența pe care a trăit-o în cele opt zile în Antalya.

Andreea Antonescu, imagini incendiare din vacanță

Andreea Antonescu a așteptat tot anul aceasta vacațnă și, în sfârșit, s-a concretizat.

Vedeta s-a pozat în ipostaze extrem de sexy în costume de baie minuscule, semn că anii nu prea și-au pus amprenta asupra ei. Șatena are o siluetă impecabilă și un zâmbet tineresc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cântăreața a aștepta cu sufletul la gură să plece într-o vacanță luxoasă, însă restricțiile impuse pe perioada pandemiei i-au cam stricat planurile.

După un parcurs extraordinar la Survivor România 2021, Andreea Antonescu și-a luat câteva zile libere și a plecat într-o binemeritată vacanță în Antalya, unde s-a bucurat de vreme frumoasă.

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor România 2021: „Mă așteptam la un pic mai mult...” Ce a deranjat-o pe Faimoasă?

Vedeta se confruntă cu grave probleme de sănătate

Andreea Antonescu a întâmpinat mari probleme în cadrul competiției Survivor România, unde simptomele afecțiunii de care suferă i-au dat mari bătăi de cap. 

"A fost dificil, am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în Survivor România nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani",   a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro. 

Citeste si: Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: "Am urmat un tratament cu citostatice"