Viorica și Ioniță de la Clejani, test cu întrebări fierbinți! "Toată viață mea i-am dăruit-o Vioricăi" Iată cum au răspuns cei doi artiști la cele mai incomode întrebări!

,
Viorica si Ionita de la Clejani

Viorica si Ionita de la Clejani, dezvaluiri inedite 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viorica și Ioniță de la Clejani au dat cărțile pe față și au răspuns la cele mai indicrete întrebări.


In articol:

După ce au traversat o perioada extrem de dificilă cu multe frământări și zbucium în familie, din cauza problemelor întâmpinate cu cei doi copii, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au făcut apariția la TV și par din nou fericiți și cu poftă de viață așa cum și-au obișnuit fanii.

Viorica și Ioniță de la Clejani, test cu întrebări fierbinți!

Invitați în platoul Teo Show, Viorica și Ioniță de la Clejani au povestit ce li s-a mai întâmplat în ultima vreme, dar au răspuns și unei mari provocări lansate de Bursucu, de răspunde la câteva întrebări incomode din culisele viețîi lor intime.

 

Viorica și Ioniță de la Clejani au declarat că au avut parte recent de o mare surpriză. Aceștia au povestit că au primit în dar un tablou uriaș cu portretele lor, o lucrare uluitoare pictată de o tânăra pictoriță extrem de talentată, ce a recunoscut că este o admiratoare a muzicii cântate de ei, care și-a dorit să îi surprindă în mod plăcut cu acel cadou incredibil.

"Fata, vânzătoare la magazinul de lângă casă noastră! M-am dus și am văzut și am fost impresionat! O fetiță foarte talentată, pictoriță, care nu poate să trăiască din pictură că mulți artiști și lucrează și la un magazin! Și i-am zis, bine, cum facem să o surprindem pe Viorica și a venit acasă la noi cu tabloul acoperit! Și surpriză a fost mare pentru Viorica pentru că i-a plăcut! Îi mulțumim Alexandrei pentru acest cadou!", a spus Ioniță.

Citeste si: Imagini cu Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice. Nu ai cum să o mai recunoști FOTO

Viorica și Ioniță de la Clejani au acceptat provocarea inedită lansată de Bursucu de a răspunde cu da sau nu la cele mai incomode și indiscrete întrebări. Iată ce răspunsuri au dat cei doi soți:

Citeste si: Detalii incredibile despre Clejani! Ce se intampla in familia lor cand Ionita se enerveaza: ''O corectie fizica''

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

„Q”, internautul de la care a pornit mişcarea QAnon, a revenit pe forumurile web după 2 ani de pauză: „Să jucăm încă o dată?”

Margherita de la Clejani și-a primit sentința! Artista a fost condamnată după ce a condus drogată și a provocat un accident de zile mari în Capitală

Marcel Ciolacu vrea cu orice preț taxarea companiilor care au făcut profit: 'Banii îi faci în România, aici plătești toate impozitele'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Viorica de la Clejani, acuzată că a primit bani pentru a declara că are coronavirus. Cum se apără artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies